Verden har vært skikkelig surrealistisk.

Hei og god kveld kjære leser. Vipps ny kveld og jeg sitter her med ei sovende prinsesse ved min side, jeg klarer ikke å gå opp med henne. Jeg er alene ikveld og frem til imorgen, mannen i hus er å spiller poker ( dette kan jeg absolutt ingenting om), og jeg interesserer meg dessverre ikke for det. Noen hobbyer hører mannen til og de skal han få ha i fred, jeg bare har lært meg med årene at det er ikke alt jeg skal måtte kunne. haha…

Idag var det opp å hoppe med Lila når klokken var 06:00, og jeg tror ikke hun syntes det var så kult. Noe av “luksusen” jeg har med henne er at hun stort sett aldri må veldig tidlig i barnehagen, og siden hun bare er 2 år synes jeg det også er veldig flott. De siste to ukene har hun ut forandret seg sånn, hun setter sammen flere og flere setninger, og kan sitte lenge å leke med leker som hun liksom prater med – skikkelig søtt!

Verden vår har den siste tiden vært skikkelig surrealistisk, ting skjer, nye valg blir tatt og idag tok jeg valget mitt. Tenk at jeg faktisk har klart å ta et valg som jeg for bare et halvt år siden ALDRI trodde jeg ville tatt. Ting snur, livet snur alt snur og jeg har skikkelig troen om dagen.

Vel, jeg leverte som nevnt Lila i barnehagen tidlig idag og satt snuten mot pressemøte og nyåpning av Reima butikk klokken 08:30 i Sandvika.. Det var kjempekoselig og jeg fikk gjort en aldri så liten shoppingrunde også- perfekt! Allverdens med tid hadde jeg ikke,og nå klokken var 12:45 satt jeg hjemme foran pc skjermen igjen- snakk om mye farting på kort tid.

Jeg skal en av dagene fortelle dere om hva som faktisk skjer om dagen, for dere vil sikkert bli litt overrasket!

Idag har som dere sikkert skjønner være en SÅNN dag, så vi sees mer imorgen!Weeeehiiii -HELG!

0 kommentarer

Siste innlegg