Vår bestevenn igjennom Norge!

Reklame:

Sommeren har vært magisk her i landet, jeg kan nesten ikke tro at vi har vært så heldige!

Vi har opplevd landet, vi har kjørt på kryss og tvers og latt oss forelske helt! På reisen igjennom landet har min kjære Audi A4 kjørt oss. En bil som ikke bare er super for daglig bruk, men også for langturer!

Jeg har personlig aldri før vært mer fornøyd med en bil. Bilen flyter på veien, har så å si NULL i veistøy når man kjører i tuneller eller på motorvegen. Utseende er elegant, tidløst og maskulint !

Audi A4 har i en årrekke vært og er fremdeles en salgssuksess for Audi. Når man går for en Audi A4 med en god utstyr pakke er det likevel langt fra en A4-bil du får deg. Den nye Audi A4 har et nytt og lekkert design og fremstår som sportslig. Du sitter sportslig og lavt, noe som underbygger bilens sporty karakter.

Dagens A4 har blitt større og bedre enn noensinne, så har du anledning til å gå ” all inn” er det ingen tvil om at dette er en bil som du føler leverer på ALLE punkter. GARANTERT!

Dahles Auto i Fredrikstad har mange gode tilbud og kampanjer – så vil du være sikker på at du får den rette bilen til deg og din familie kontakter du dem eller stikker innom for en hyggelig prat!

Du kan se og lese mer om kampanjer og Dahles auto Fredrikstad HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg