Trenger du hjelp fra meg?

Reklame// Interiør veiledning. 

God kveld!

Siden jeg ofte får spørsmål  på hva jeg utfører innenfor boligstyling og veiledning, tenkte jeg å skrive litt om det.

Jeg har alltid brent for hus og hjem, jeg gleder meg over å se kunder fornøyde og legger alt til for at kunden skal få mest mulig ut av det de har og budsjettet de setter seg. Ofte er det ikke så mye som skal til, kanskje bare noen små justeringer eller fornyelser. Jeg lar meg inspirere av årstidene våre, av naturen og av personer jeg møter, alt har en historie og er i bevegelse – noe jeg elsker.

Kanskjer står du fast, du klarer ikke sette fingeren på det. Uansett hva du gjør slår du deg ikke til ro og uansett hvordan du prøver får du det ikke til. Vi har lett for å “stå fast” i vårt eget, og ettersom man går rundt i hjemmet hver dag er det ikke så rart.

Jeg utfører enkle bolig stylinger hvor jeg blir enig med kunde om hva ønsket nøyaktig er, hvor de føler de står fast, hva de ser for seg ( bilder og illusjoner får jeg ofte tilsendt) og sammen jobber vi oss mot en helhet og et mål kunden blir fornøyd med. Om det gjelder en stuekrok eller et stort hus. Om det gjelde styling av et hus som skal selges, eller hjem som skal innredes. Uansett hva ønsket er møter jeg alltid kunden for en prat, enten per tlf eller oppmøtet. Jeg utfører jobber nært og fjernet, og interiør veiledninger via nett har de siste to årene blitt mer og mer populært. Jeg er ikke avhenging av at kunden bor i samme del av landet som meg, via nett, bilder og tlf kan man utføre stort sett alt.

Jeg prislegger hvert prosjekt med en fast pris ( gjerne per rom og kvm) som kunden og jeg blir enig om før jobben utføres.

Jeg har akkurat begynt å fylle opp ukene mine med interiør veiledninger igjen, så øsnker du min hjelp er det bare å sende meg en mail, skriv litt hva du ønsker hjelp med og sammen kan vi skape din drømme stue eller drømmehjem!

Kontakt meg på [email protected] om du ønsker å ta fatt på drømmehjemmet sammen med meg!

0 kommentarer

Siste innlegg