Tre år liksom…..

Fredaaaag! 

Ja, nå har jeg hentet bilen min hjem fra service og til min STORE glede var det ingen feil eller noe galt med den.. Fine FINE sorte loppa mi. Er det en bil jeg har blitt skikkelig glad i er det den, det er den beste bilen jeg noen gang har hatt faktisk. Tenk at den blir tre år i november, og like fin ennå! Nesten ikke gått noe heller, også duger den til ALT!  Tenk at det er tre år siden jeg kjørte den ut fra butikken dette året, hvor har disse tre årene gått liksom?

Vel, her hjemme har jeg nå ordnet med litt blomster- hver fredag er det et must! Er det bare meg eller er det å pynte med friske blomster noe som hører helge innspurten til.

Idag våknet jeg helt svett når jeg slo opp øynene , jeg fikk nemlig for meg at det var mandag…… Der hoppet jeg ut av sengen og skulle til å løpe ned for å sette ut søppeldunkene. Etter å ha gått i halvsvime inn på badet for å kle på meg fant jeg ut at det var fredag.. Altså, igår hadde jeg skikkelig søndagsfølelse og idag skikkelig mandagsfølelse.. Er det bare meg eller er vi flere?

Vel, nå skal jeg sette meg ned å se en episode med  “A place called home”, har dere sett den serien? Hvis ikke, må dere se den, det ligger 3 sesonger ute på nrk sin app.. Beste serien jeg noe gang har sett, jeg er helt i lykke hver morgen en ny episode ligger ute! Jeg måtte se 3/4 episoder før jeg ble trollbundet, men etter episode 4 var jeg helt frelst!

Vel, jeg håper deres dag sålangt har vært fin, noen har kanskje tatt langhelg allerede ?

Nei, vi skrives mer seinere <3 

0 kommentarer

Siste innlegg