Speil, speil på bordet der…..

Hei og hopp torsdag! 

Har dere hatt en fin dag så langt?

Uff, har dere merket det sure været som er ute? Det har vært skikkelig surt og ingenting annet enn de vakre blomster på trærne har minnet om at sommeren nærmer seg. Utover det har det virket som om vinteren har angret seg og kommet tilbake ..

I stuen har jeg fornyet bittelitt, jeg har lenge siklet på de lekre speilbordene hos Millemoi, og igår flyttet de ENDELIG inn..

Her hjemme går dagene i ett, til tross for at hverdagen endelig sakte, men sikkert kommer tilbake! Jeg har hatt ekstremt mye å sette meg inn i. Sånn er det når jeg skal klare å få kabalen til å gå opp med unger og det å få mine kanaler opp igjen også. Jeg må bare skryte, for denne uken har jeg klart å blogge TO ganger… Jeg skal nemlig komme tilbake med et til to innlegg her også i døgnet, og jeg setter så stor pris på at jeg klarer å finne litt tid til det igjen! Til tross for at alt ellers hjemme også skal holdes i sjakk… 

Den søte blomsten til Lila står ennå, den ene har visnet litt, men ellers står blomstene å blomstrer på det lekre nye bordet vårt!

Disse bordene svever, selv om de tar litt plass føler jeg ikke at de tar så stor plass som de faktisk gjør. De er enkle, lette å plassere, for og ikke snakke om dekorative! Når jeg tenner lysene på kvelden blir lyset magisk pga speilplaten.

Nå skal jeg få unna litt klesvask og rydde litt på kjøkkenet før jeg skal avsted å handle inn til dagens middag som jeg tror skal være poteter, grønnsaker og kjøttkaker – skikkelig husmannskost! NAMNAM…

Vel, vi sees seinere! Nyt torsdagen videre!

0 kommentarer

Siste innlegg