Ren gjetting !

God torsdag godfolk! 

Jeg var litt stille i går, og grunnen til det var innlegget om »mammapolitiet» som lå ute. Jeg skal på ingen måte slutte å blogge, og det har jeg heller ikke antydet at jeg skal. Jeg  trengte en dag hvor jeg fikk sortert tanker og følelser i forhold til konsekvenser av handlingene til disse menneskene som sitter anonyme og kan og vet alt om min familie, For de tror ikke, de VET faktisk. Saken er bare  at det er like usannsynlig at de kommer til å slutte med disse kommentarene, som at jeg skal slutte i jobben jeg elsker, fordi de holder på sånn. Det er  bare trist at det skal være sånn.

Jeg er ikke satt sammen slik at jeg klarer å forstå hvordan det faktisk er mulig å være så ondskapsfulle. Men igjen, tenker bare at slik ondsinnet tull er det ikke meningen at jeg skal forstå. Vedkommende, den eller de som ønsket en reaksjon,fikk det! Jeg syns det var på sin plass. For som jeg skrev, så er jeg et menneske med følelser jeg også. Spesielt vondt er det når det omhandler barna mine, om mammarollen min. Jeg har to mistanker på hvem/ hva dette er. For meg blir det bare ren gjetting, I ren Kvinneguiden og Jodelstil, men ja misunnelse og måten å formulere seg på kan bevise mye, dessverre.

Nå vil jeg legge siste tids hendelser bak meg, og tenke opp og fram. Sette pris på alle nye samarbeidspartnere, og ikke minst de jeg har hatt lengre samarbeider med, som har stått ved min side til tross for at folk har prøvd å sverte meg, og ødelegge for meg.  Jammen er jeg heldig!

Denne uken har vært full av mange jobbrelaterte oppdrag,og jeg koser meg skikkelig med de oppdragene jeg har om dagen! Det merkes at det er mange flere enn meg som ønsker å gjøre huset klart til vår og sommer! Jeg gleder meg skikkelig til at dagene blir lenger og mørketiden kortere!

Jeg fikk spørsmål angående sengen til Victor når jeg hadde en housetour for en tid tilbake.

Victor sover ved siden av meg, og dette føler jeg er trygt for oss begge. Jeg har hatt de minste side om side med meg fra de ble født, og pga nettopp det, tror jeg at de har sovet natten igjennom. Jeg har prøvd å sette sengen til Victor inn på rommet til Lila, slik at de har kunnet dele rom. Det var han ikke fornøyd med, og nettopp derfor satt jeg sengen  tilbake ved siden av meg. Lila er også der at hun fortsatt kommer trippende opp i sengen til  meg tidlig på morgenen, og kryper inn under dyna mi. Personlig synes jeg det bare er koselig, de blir fort nok store uansett. Vipps er de der at de vil være for seg selv,og ikke har like mye tid til mammaen sin.. Vel, hver tid  har sin sjarm!

Idag skal jeg en tur med en venninne å se Selvportrett på kino, og det gleder jeg meg skikkelig til! Det og kunne ta seg en liten tur på kino er alltid like koselig! Enda godt det er kinoer ennå, at ikke streaming tar over alt. Det er noe eget med kino, popcorn og sjokoladen smaker enda bedre der, haha..

Jeg skal nå kaste meg i bilen og hente de små go´ingene mine i barnehagen. Mathilde skal hentes på turn,og Olíver kjøres på fotballtrening! Mine eldste trener så og si hver dag, så at jeg er mye taxisjåfør uken de er hjemme, det er det ingen tvil om, men sånn er det en periode i barnas liv, og så lenge de koser seg er jeg glad!

Vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg