Planlagt ned til hver minste detalj.

God søndag alle sammen, hatt en lat og fin dag så langt?

Her har jeg hatt fult kjør med småjentene siden de stod opp i morges. Jeg har de siste helgene vært alene med barna siden Kim har drevet med Golf, så det har blitt fulle ruller på meg her hjemme. Skal jeg være ærlig må jeg si at det å to små barn alene 8-9 timer hver lørdag og søndag kan bli en smule hektisk. Spesielt siden jeg har to store jeg også gjerne vil være tilstrekkelig for også.

Uansett hektisk eller ikke, hvem har sagt at vi kvinner ikke er laget av jern?  For jeg skal ikke ha på meg at jeg ikke holder sjakk på ALT! Frokost og lunsj er servert, hagen er ryddet, blomster plantet, tøy vasket og middag ferdig tilberdet. I tillegg er huset på stell og blir gjort i stand for morgendagen! Ikveld skal jeg bake muffins som Lila skal ha med i barnehagen imorgen, samt få ferdig alle kakene som skal være i selskapet.

Jeg gleder meg stort til å vise dere selskapet ferdig pyntet! Jeg har kjøpt så mye fin bursdags pynt og tror det vil bli kjempe vakkert! Akkurat slik Lila fortjener det! <3

Jeg skal dele alt med dere, og håper å kanskje gi noen tips til søte og kreative ideer på veien. Som godt kjent er jeg over gjennomsnittet glad i å kunne stelle i stand selskap så at jeg ikke har spart på noe denne gangen heller er ingen tvil.

Jeg håper dere har hatt en deilig søndag så langt ! Nå skal jeg prøve å få underholdt de små rakkerene mine litt før selveste pappsen kommer hjem!

0 kommentarer

Siste innlegg