Perfekt for de minste.

I annonsesamarbeid med Ellsos. 

Hei og hopp!

Nå er våren virkelig her, og etter noen uker med mye turer i skog og mark har jeg valgt å oppgradere de minste sin vårgarderobe litt. At de minste vokser fort er en ting som er sikker, og derfor må garderobene titt og ofte oppgradere litt også. I barnehagen pakket jeg med meg vinterdressene når jeg tok med meg vintergarderoben hjem. Våren har meldt seg med både sol, regn og det som hører med de siste ukene og med ny årstid må også vårgarderoben på yttertøy fornyes.

Med to barnehagebarn i hus gjelder det å gjøre gode kjøp, de vokser veldig fort og trenger stort sett nytt hver sesong. Det å finne tøy som har god kvalitet og tillegg ikke koster allverden er noe jeg alltid prøver å finne. Jeg har nå bestilt yttertøy fra áhkká hos Ellos og dette gleder jeg meg virkelig til å ta i bruk på barna.

Under har jeg delt noen av mine kjøp.

Denne soft gel jakken og buksen bestilte jeg lik av til dem begge.

Dette er myke og gode yttertøy, som passer perfekt for barn i lek. Jakken har mykt softshellstoff med god stretch som gir barnet god bevegelsesfrihet. Innsiden er i myk fleece.  Jeg valgte lik bukse til dem begge og mest sannsynlig kan Victor arve buksen fra Lila til neste år. Alt som kan gå i arv er perfekt! Jakkene valgte i i rosa til Lila og Blå til Victor.

 

Bukse HER. Rosa jakke HER

Blå jakke HER.

Ennå er barna mye ute i skogen og der er det både vått og tørt om hverandre. Jeg valgte derfor noen sko som ennå er gode og varme, høye på foten med borrelås til Lila. Perfekt frem til været er litt mer stabilt og varmen er på plass. Små barneføtter skal ikke være kalde, det er viktig.

Jeg fant også en kjempe fin fleece jakke som er god for de minste og kaste på seg når de skal leke ute i solen. jakken har høy krage og praktisk glidelås. Det som er deilig med fleece er det at det holder barnet varmt og er super enkelt å vaske. Mine barn bruker stort sett fleece og ull året rundt.

Sist, men ikke minst den tøffe vatterte lettvektsjakken fra áhkká. Jakken gir en herlig dunfølelse og er vannavvisende på overflate, og har avtagbar hette. Jakken har høy krage med børstet polyester på innsiden ved haken, glidelås og to glidelåslommer. I tillegg har jakken elastiske båndkanter rundt hetten, erme- og nederkanten. Jakken kan knappes inn i skalljakken “Shell Jacket Mr fra áhkká”. Ved å utnytte seg av denne kombinasjonen får du en varmfôret jakke til barnet ditt som er tilpasset kaldere vær.

 

Sko Rosa HER. Fleece jakke Rosa HER. Vattert jakke Rosa HER.

Sko Blå HER. Fleece jakke Blå HER. Vattert jakke Blå HER.

áhkká har satt sammen en serie som passer like godt for barn i og utenfor barnehagen og har hentet inspirasjonen på designet fra Snow board verden.

Med min kode: 415444 får du hele 33 % på den dyreste varen av ordinære priser. Du får i tillegg 5 % ekstra på alle nedsatte produkter.Dette tilbudet er gyldig frem til 30.4.2020.

Jeg håper du fikk noen gode tips om du skal oppgradere litt i barnegarderoben/turgarderoben.

Riktig god Shopping!

0 kommentarer

Siste innlegg