Oppe før solen !

God morgen og god fredag! Helg og alle hjerters dag, har dere gitt deres kjære det “lille” ekstra i kos, klem, suss eller noen søte ord da?

Her startet vi dagen før solen idag, Victor hadde et stort ønske om å starte dagen tidlig idag og da ble det også sånn. Den lille røverungen min er altså såååå rar, og viljen er det ei heller noe å si på. Haha…En kaffekopp rikere på meg og litt mat på minsten og vi tok klesvask, ryddet i hanskene kurven og brettet en ny klesvask før klokken ble 07:00! Utrolig hvor mye man får ut av dagene når man starter de tidlig. Jeg tipper det er hva som er grunnen til at Victor våknet blid som en sol også. Det er rart med det, når man har små barn er det nesten så man har et ekstra gir. Det er ingen spøk å sove “lite”, men utrolig nok går det overraskede bra likevel!

Idag skal jeg kose meg med noen nye interiør veiledninger, jeg blir såååå glad når så mange spør meg og ønsker min hjelp! Jeg håper dere har hatt en deilig start på dagen og at dagen deres blir skikkelig fin!! Vi skrives!!

0 kommentarer

Siste innlegg