Om bare TO uker skjer det!

Fredag og kveld, åh så deilig!

Idag har vi vært på farta og handlet inn det som har vært nødvendig til Lila sin bursdag. Noe sier meg at jeg må ut igjen imorgen for enda mer innkjøp, for det å skulle stelle istand en skikkelig bursdag til henne er ikke noe jeg overlater til tilfeldighetene. Jeg skal lage hjemmelagde snitter og enhjørning kake + muffins som hun skal ha med i barnehagen på mandag.

Lila har ikke snakket om annet siden hun kom hjem; “jeg bli toooo åj mamma, Lila to åj”  og at hun er vel informert om at hun har bursdag imorgen er INGEN tvil.

Jeg føler alt ellers her hjemme er litt på “halv tolv” , for jeg orker ikke ordne noe her nå før jeg skal starte på bord dekkingen på mandag. Det blir bare dobbelt opp og det orker jeg ikke bruke tiden på med huset fult av småtroll.

Mathilde er i overnattings bursdag, småjentene sover og jeg skal kose meg med gutta mine før jeg sovner på sofaen. *gjesp*

Nå er det faktisk bare 14 dager til vi overtar hytten – tenk dere det! Altså, fra og med den 10.9 skal vi BO på Hafjell for å komme oss på plass, og det skal bli en fryd, drøm og sann glede! Jeg er på jakt etter skikkelig tykke fine beige lin eller bomulls gardiner, så om noen vet om noen som selger SKRIK ut! Selvfølgelig skal jeg dele bilder med dere fra hytte paradiset vårt, men jeg vil komme meg opp, titte og se litt selv før jeg deler! Bilder vil dere se tonnevis med- jeg lover!  Hytta har åpen stue -kjøkken løsning, 1 bad, to soverom, gang og bod. Den ligger midt i bakken i et helt nydelig hyttefelt, har ski in-& out , kun 1 km fra cafe, butikker, afterski +litt annet. Hytten har innlagt vann, strøm og vi skal legge inn nett og tv når vi reiser opp. Den skal innredes og ordnes i stand slik at vi kan bo der over lengre perioder, og når vi ønsker! Jeg er i hyttehimmelen, for jeg går bare å innreder, og planlegger alt! Tenk vår helt egen hytte som ingen andre vi bestemmer over – det er luksus det!

Vel, nok pjatt-pjatt på meg, nå skal jeg nyte stillheten på sofaen. Vi sees imorgen, ikke sant?

0 kommentarer

Siste innlegg