Også… kom lykke…

God kveld i stuen!

Her har jeg endelig landet med beina høyt og brusglasset fylt med isbiter! Jeg lovet jo å komme tilbake kveld, og det løftet hadde jeg bestemt meg for å holde! Alle må jo starte en plass, ikke sant?

Jeg føler at jeg har fått mye av iver´n tilbake igjen, ENDELIG ! Jeg har fått med meg en snill venninne på lasset nå også! Endelig skal det å blogge være moro igjen ! *smiler* Det og måtte legge vekk det jeg har jobbet med i mange år, og som faktisk er en del av meg, fordi man ikke tror man er bra nok, er bare trist egentlig. Villa Paprika er jo Camilla…. meg! Jeg har forstått at jeg etter 10 år faktisk har en trofast og fin gjeng med følgere, og de skal jeg ta vare på, å dele små og store ting med!

Jeg hører mange sier ” Endelig er Camilla tilbake” , og vet dere – det er veldig koselig å høre, for nå er jeg tilbake. Interiør, bakst og outfit for små og store skal deles ! Jeg har endelig fått liv i den kreative siden av meg, og den er litt “over the top” om dagen. Det er ingen hemmelighet at det er 100 ganger mer moro å logge seg inn her når jeg gjør det fordi jeg har lyst, og ikke fordi jeg føler at jeg må!

Spisestuestolene skulle vi egentlig hatt allerede når vi flyttet inn, men så hadde vi ikke plass på det tidspunktet fordi vi prioriterte å ha et soverom ekstra.. Jubelen var STOR når jeg kunne sette de opp, og faktisk ha plass til dem. Jeg kan sitte timevis i stolene, de er rett og slett supergode. For å få en rolig fargepalett har jeg valgt å holde det meste helt nøytralt. Da er det alltid mye enklere å bytte på utrykket på mindre elementer.

Ettersom veggene her hjemme er hvite, har jeg lagt vekt på litt “tyngde” i interiøret. Det er derfor jeg har valgt mye sort.

Prikken over i´n er alltid de små detaljene, de som utgjør siste finishen …  Siste tilskudd her, er dette Lykke tray fatet, matt, sort og stort! Tenk dere dette til jul med masse mose og kubbelys på… Altså, det er noen ting som gjør det lille ekstra, og for meg er dette fatet  nettopp det. får nesten litt sånn sommerfugler i magen følelse!

Kjenner øynene blir veldig tunge her nå, tror Jon Blund melder sin ankomst!  Jeg håper deres dag har vært kjempefin, og jeg gleder meg allerede til vi skrives i morgen.

 

0 kommentarer

Siste innlegg