Nytt & gammelt!

Reklame // 

Når småtteri gjør det lille ekstra! 

I romjulen bestilte jeg meg hjem en puff, en puff jeg simpelthen ELSKET ved første øyekast, det stod navnet mitt på den. Her hjemme liker jeg å blande lun velur med grov lin og ull, det blanke med det matte, rett og slett la kontrastene møte hverandre. Det å skape en lunhet, synes jeg er ekstremt viktig. Stiler og trender kommer og går, men trivsel er ekstremt viktig om man ønsker å få en god følelse på det man skaper.

Simplicity is the keynote of elegance. 

Nå drømmer jeg om en puff i gull også, så jeg kan hente opp alle de lekre gull detaljene her hjemme! Det synes jeg nemlig er skikkelig fint! Så det er ikke umulig at det flytter en til inn nærmeste fremtid altså!

Jeg mener, SE PÅ DEN DA!!

Ved å kjøpe et brett, kan puffen benyttes som bord også perfekt for de som ikke har verdens største plass og synes det er en god løsning!

Puffen finner dere HER.

I gagen mot stuen har jeg valgt å sette to mindre puffer. Disse er geniale å dra med seg rundt ettersom ungene ofte har med seg venner hjem og kanskje trenger en ekstra sitteplass… Også synes jeg de er skikkelig fint med puffer og kurver som en detalj til interiøret her hjemme!

Jeg er over gjennomsnittet fornøyd med hvordan ting begynner å bli her hjemme! Sånn skikkelig! En av de nærmeste dagene nå flytter en skjenk inn i gangen, med et speil, det store speilet flytter inn i stuen ( hvor det hører hjemme) Oliver får et nytt garderobeskap på rommet sitt, og ja, rommene blir komplette! *smiler* Jeg har fått ting, og kjøpt ting brukt, og med litt kjærlighet blir det finere enn om det skulle vært kjøpt nytt! Gjenbruk blandet med nytt er så fin miks, det blir liksom noe helt eget over det!

0 kommentarer

Siste innlegg