Normalen tilbake (?) ….

Hei og hopp kjære trofaste leser(e) .

Nå kan jeg som mange andre snart få “normalen” min tilbake, til onsdagen starter de eldste på skolen og gjett om de gleder seg. Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke er noen lærer, men i denne tiden har man nesten måtte hente frem det som har ligget langt bak på harddisken for å kunne hjelpe til. Jeg føler jeg har gått litt 6. og 7. klasse igjen, men alt har gått veldig bra.

Med “normalen” tilbake kan også min hverdag bli fyllt opp med annet enn tilrettelegging og oppfølging av alt et barn skal i løpet av et døgn. *SMILER*

Jeg falt litt ut av bloggen en periode, det har vært lite samarbeid i coronatider, lite motivasjon, lite hjelp og lite tid. Alt dette inkludert mye stress på å få fulgt opp alt som skal følges opp har stoppet alt litt for meg. Det å klage på “lite” tid når barn er på skole og i barnehage er bare tull, for det er først når man har hatt fire barn hjemme 24/7 man forstår hvor mye dette betyr for dem og for at min hverdag skal kunne gå rundt. Husker dere når dere klikke dere inn her for inspirasjon ? Interiør bilder, tips og ideer? Vel, det er dit jeg vil igjen, og med dagtiden min fri skal jeg faktisk ta den gleden tilbake inn her <3

Er det en ting jeg har lært i coronatider er det at ALT kan skje, og verden kan stoppe opp, tid og livet er sårbart. Enkelt og greit.

Igår kom lila hjem, og gjett hva hun hadde med til meg(?) Jooooo- blomster! Se så fine, og lille jenta mi var så stolt når hun ga de til meg også. Snakk om hjertevarm gulljente!

Med GOD hjelp fra Lila, dro jeg ned å kjøpte noen flere i byen idag!  Dere vet den følelsen dere får når dere føler på kroppen at sommeren nærmer seg… Vel, den fikk jeg av disse blomstene!

Mathilde overrasket meg også med deilige amerikanse pannekaker til lunsj, og de var SINNSYKT gode <3

Kanskje Lila blir en blomsterdekoratør og Mathilde en baker/kokk? Hvem vet? Så langt skiller de seg ut på disse områdene!

Ha en deilig tirsdag! Vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg