Når små rom skal innredes.

God mandag, så så er dette den siste mandagen i november og desember står snart for tur!  Jeg sier som jeg har sagt en million ganger- hvor blir dagene av? Året har vært et av mine tøffeste sålangt, og noe sier meg at det vil fortsette å være det så lenge jeg  puster. Noen ganger føler jeg hjertet mitt bare skal stoppe, men så snur jeg meg, ser på hva jeg har som er ekstremt fint og det gjør liksom alt så bra igjen! Idag kommer Olíver, Mathilde og Lila hjem, og jeg kan nesten ikke vente med å få livet tilbake i huset! Til tross for at Victor har vært ekstremt god på å holde oss i sjakk!

Idag står rommet til Lila for tur, her inne har det aldri blitt ferdig, jeg fikk det ryddig og der stoppet det på en måte. Rommet til Lila er bare 7 kvm, så ja, det er IKKE stort ! Vel, er det en ting jeg er godt kjent med er det å få små rom praktiske og godt utnyttet! For oss som er en familie som trenger 5 soverom er det å faktisk finne hus med 5 store rom umulig! Vi har planer ,men de neste to årene nå vil vi ikke få gjort stort med størrelsen på rommene til barna! Barna elsker huset og rommene sine, så noe må jeg ha gjort rett hos dem. haha… De har sin plass, kan lukke døren til sitt rom og vi har hverandre – stort mer trenger man vel egentlig ikke? Livet er nå, og akkurat nå lever jeg det så godt jeg kan!

Så nå skal jeg kaste meg rundt, få orden på lillemor sitt rom før hun kommer hjem og skal endevende det og sove! Jeg skal så klart ta MASSE bilder, så kanskje du også får noen tips til hvordan små rom skal utnyttes?

Inntil videre – nyt mandagen og kos dere!

0 kommentarer

Siste innlegg