Når man endelig får alt på plass.

Reklame // annonse innlegg i samarbeid med Desenio.no 

God kveld kjære lesere! 

Her har jeg sittet med en sprellende tass i magen å satt de nye bildene våre fra Desenio i rammer! Det er alltid like moro å ordne med bilder, spesielt når du føler de gjør noe ellers med interiøret. Jeg er jo i mitt “blå” hjørne om dagen, så bildene bærer tydelig preg av naturens blå toner og slående landskap…

Planen er å henge disse bildene på veggen ved den gamle skjenken til oldefar, men før jeg henger de opp har jeg satt de opp langs veggen ved peisen og der skal de få stå til jeg har bestemt meg helt.

Dette bildet er mitt favoritt bilde, nettopp fordi jeg føler noe eventyrlig over det. Det er som det tar meg tilbake til turen vi hadde igjennom Norge i fjor sommer… Høye fjell, speilblanke vann og en himmel som skimtes over fjelltoppene!

Denne gangen har jeg valgt litt størrelse på bildene, nettopp fordi jeg føler at underetasjen krever litt synlighet når det kommer til bildene som skal pryde veggene –  stuen og kjøkkenet er jo hjertet i huset! Det tar tid å bo seg inn med bilder, og med tiden har jeg prøvd og feilet en god del, men nå føler jeg at jeg har landet mer og mer ettersom stilen vår er og forblir lun, og blå…=)

Besøk desenio ved å trykke HER. 

I samarbeid med Desenio.no har jeg fått den store gleden av å gi alle mine kjære lesere hele 25 % på sitt/sine kjøp hos Desenio fra idag den 26.februar t.o.m 28.februar ved bruk av rabatt kode  VILLA25 .Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters/Personlige posters. Trykk HER

Ønsker du å sette sammen din egen lille bildevegg kan du selv lage en slik vegg HER før du bestiller, det gjør alltid jeg og det er  veldig stas å se de ulike tankene mine prøvd sammen før jeg bestiller det hjem.

Utvalget er enormt, og det er bilder for en hver stil, et hvert hjem og et hvert rom! Det er kun fantasien som kan sette grenser! 

Jeg håper dere som meg finner noe dere liker og at dere blir like fornøyde som meg!

 

www.desenio.no 

0 kommentarer

Siste innlegg