Nå må vi ta et valg.

God kveld alle sammen, ja nå har jeg endelig fått plantet skinka i sofaen etter en LANG dag. Huset er på stell, og hodet helt kaputt etter mye frem og tilbake med ulike ting og valg…

Om dagen går jeg å heller mot et valg, et valg jeg ikke helt vet hvordan jeg skal ta eller om jeg er klar for å ta? Jeg merker jo eldre jeg blir, jo mer kverner jeg på alt. Jeg kverner på hver minste detalj, og noen ganger kan det bli litt slitsomt. Før var jeg skikkelig spontan, jeg var ikke den som tenkte godt igjennom ting før jeg gjorde dem. Nå som jeg nærmer meg 30 år er det ingen hemmelighet at jeg tenker annerledes enn når jeg var i starten av 20 årene, alt har forandret seg.

Likevel er det en ny liten drøm som kanskje blir realisert, jeg sier kanskje for det er absolutt ikke sikkert. Vi har idag veid for og imot, eller ikke bare idag, men de siste dagene..

Det er så mye som må organiseres, ordnes og styres med og det merker jeg tar litt på. Ikke negativ, men skal man sette ny kurs er det viktig å tenke seg godt om også, eller hva?

Vi er temmelig sikre på at vi gjør det rette nå, men vi er likevel litt “skjelvene” …

Jeg skal såklart komme mer tilbake til dere angående hva det gjelder, men inntil vi vet sikkert får vi kverne litt på det alene… Jeg tror dette blir veldig bra jeg, eller jeg VET… Jeg er bare litt redd for et så stort nytt kapittel i livet.

0 kommentarer

Siste innlegg