Nå er jeg 30!

God lillelørdag! Vel, idag er det ikke hvilken som helst lillelørdag for idag er det den 20.2 og MIN 30 års dag! Jeg ble overrasket med deilig frokost, boller og kaker! Namnam! Mann og barn vet å gjøre stas på meg når jeg har bursdag og det er koselig! Vel, det blir ikke noe 30 årslag på meg nå, som snart høygravid og veldig lite overskudd har jeg sagt ifra om at festen tar vi til sommeren når jeg også kan være med på moroa! Hehe…. Idag blir en rolig dag med barna, men vi skal likevel kose oss ikveld! Det er jeg ikke redd for, barna har skrevet fantastiske kort til meg, gitt meg gavekort på en aldri så liten SPA massasje – en veldig heldig mamma er hva jeg er!

30 år og jeg føler meg ikke det grann eldre – haha… Dette tiåret vil jeg gripe tak i ved å ta med meg den dyre, vonde og GODE tiden min i 20 årene! Jeg er sikker på at dette ti året blir fantastisk! Og den fineste lille gaven som jeg går å venter sånn på får jeg jo nå i løpet av 5-7 uker!

Jeg håper deres dag er og blir magisk videre! Nå skal jeg hente den lille snuppa mi, kose meg litt med henne og de to eldste før jeg skal avsted en aldri så liten kveldstur etterpå!

Vi skrives !!

0 kommentarer

Siste innlegg