My memory lane …..

God søndag!

-Igår ble en stille dag på meg, jeg skal ikke gå dypt innpå alt som skjer om dagen, for det er mye… Jeg skal likevel si såpass at jeg er veldig dårlig, og har hatt noen veldig krevende dager. Dette svangerskapet er rett og slett det verste jeg har vært utsatt for på alle hold. Immunforsvaret mitt er helt knekt og smertene som følger med er ubeskrivelig vonde. For og ikke bli tatt for å være en som er utakknemlig vil jeg påpeke at jeg er ekstremt takknemlig for lillegutt i magen og at jeg har en kropp som faktisk bærer han frem. Det er ikke babyen i magen sin feil at min kropp er satt sammen slik som den er.. Fire svangerskap merkes godt på kroppen, spesielt siden jeg er av de som får både kynnere, ligament smerter, sure oppstøt, muskel smerter og dårlig bekken. Jeg vet med sikkerhet at dette er mitt siste svangerskap, og jeg gleder meg veldig til jeg sitter med den lille gutten min i armene mine, og får min egen kropp og styrke tilbake! Lyset finnes heldigvis i enden av tunnelen. *smiler*  ….

Hus og hjem har jeg lovet dere masse bilder av, og nettopp derfor tenkte jeg; Hva med en lite memory lane down the road ? “

Det som er moro er å se hvor mye farger, fasonger og en stil gjør med et hjem- det kan gi et hjem hundre ulike utrykk. Er det en ting jeg synes ekstra stas er det å se hvordan stilen utvikler seg, er i bevegelse og blir forandret.

Idag har vi valgt møbler som er litt bedre å bruke nå enn før, nettopp pga vi har plass til alle rundt bordene, har møbler som lettere kan holdes i orden.. Også er det ikke til å komme unna at jeg liker å ha litt cottage preg blandet inn….

Fargepaletten har jeg landet på, men det har vært noen blind skudd i mørket, men sånn er det vel for alle!

Jeg håper dere har en fin søndag !

0 kommentarer

Siste innlegg