Magisk gode!

Tirsdag og dagen er så vidt i gang. Selv føler jeg at jeg har vært våken i en liten evighet, for her startet hun mor dagen før byen ellers våknet.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har blitt en skikkelig morgenfugl, det å sove lenge eksisterer ikke lenger. Jeg sovner tidlig og står opp tidlig, noe som gjør at jeg får masse ut av dagene og ikke fullt så mye ut av kveldene. Vel, igår avsluttet jeg kvelden med et aldri så lite besøk og baking av hjemmelagde rundstykker. Ungene elsker det til frokost, lunsj og kvelds og nettopp derfor tenkte jeg det var en god ide å bake bittelitt.

Nå er store og små levert i barnehagen, og hun mor skal jobbe litt effektivt så jeg kan hente barna litt tidligere. Idag er det glatt og kaldt ute, så jeg tenkte å la de eldste slippe å stå å vente på bussen! Hønemor som jeg er liker jeg å få de trygt til og fra skolen selv, da VET jeg de kommer seg trygt hjem!

Vel, nå er frokost/ lunsjen min inntatt, så nå starter noen timer foran pc-skjermen før jeg må avsted. Jeg prøver å jobbe inn mest mulig tid idag, slik at jeg kan kose meg litt ekstra med småtrolla! Jeg starter jo på mailboksen før klokken er 06:00 og allerede er 3.kaffekopp inntatt. Ute har det lagt seg et tynt hvitt teppe og ingenting føles som vår akkurat nå. Nå ble det heller en ny runde med snø, men holder det seg slik er det jo litt koselig det også!

Oppskrift på de deilige rundstykkene mine :

  • 800 gram hvetemel + mel til baking.
  • 85 gram sukker
  • 1 ts salt.
  • 100 gram smeltet margarin
  • 1/2 l melk
  • 50 gram gjær

Heves

Deretter del I fire deler. Kjevl ut og del i seks og rull 

Etterheves. 

-Stekes på 180 grader i ca 10/12 minutter.

Denne oppskriften tilsvarer 24.stk ( jeg doblet denne) .

Jeg håper dere får en deilig dag, lag dere en magisk fin en!

0 kommentarer

Siste innlegg