Lykke på hver kvadrat.

God tirsdag, ja så var det tirsdag og en nokså fin en også! *smiler* 

Idag har jeg tenkte å dele litt med dere, for er det en ting mange lurer på er det hvordan vi har løst ting her. Altså, dette er en “mellomstasjon” vi bor i, men hvor lenge vi blir her er avgjørende for hva jeg kan klare å begynne å sette av. For planen er å totalrenover huset vi skal bo i, og den tiden aner jeg ikke hvor lang tid vil ta.

Her skaper vi minner på hver kvadrat meter, vårt eget lille kjærlighetsrede! 

Jeg elsker å blande ALT, brukt, nytt, dyrt og billig. Før kunne jeg bytte ut ofte, men nå er jeg mer knyttet til tingene mine. Jeg føler alt begynner å få en historie, det er mer gjennomtenkte valg på det jeg ender opp med å kjøpe- noe jeg tror skyldes alderen min.

Første gang jeg gikk inn i dette huset viste jeg, her skal jeg bo- det er ingen tvil! Her kan jeg lande til vi får det vi ønsker og har råd til det. Jeg har ikke angret et sekund på den avgjørelsen – og jeg elsker hjemmet mitt! Huset nærmer seg med stormskritt 100 år, men det er hva som gjør ALT så utrolig trivelig her. Huset bærer preg av nettopp alderen sin, i tillegg til at alt er nyoppusset og i dagens standard. Jeg har en “good feeling” på hele boligen og det er deilig! Nå som alt er på plass her hjemme gjelder det bare å jobbe, stå på , for utgifter og fremtidige drømmer. Det er en ting jeg er nøye på nå, det er å bruke hver dag så godt jeg kan. Livet er ingen selvfølge og nettopp derfor prøver jeg å nyte og kose meg så mye som overhodet mulig.

Sove plassen vår.

Vi har valgt å gjøre den ene stuen om til et soverom, det har vi gjort ved å sette opp garderobeskap som en skille mellom oss og gangen ut til gangen, badet og de andre rommene, samt gjennomgangen inn til stuen og kjøkkenet.

Baksiden av garderobeskapet har jeg tapetsert med en enkel stripete tapet ( denne skal skiftes ut nå en av dagene). Jeg har sett at garderobeskapene vi har, har topp skap som kan bygges på, på toppen av skapet- så de tenkte jeg å kjøpte.

Vi har en stor seng ( 2×2 m, så den går noen cm ut på hver side av sengegavlen), i tillegg til nattbord og sengen til Victor. Vi har valgt å skape litt hotell følelse, så vi har ikke blitt plaget av løsningen en enste gang! Pga de store skapene er vi helt skjermet og det er jeg veldig glad for!

Store pynteputer med matchene sengeteppe til resten av interiøret gjør at ingenting virker rotete!

-Vi er mange, og mange mennesker krever kreative ideer! 

På bildet under ser dere hvordan vi har løst det og skjerme sove plassen vår fra alt annet.

Dette er ingen permanent løsning, men inntil annet er på plass fungerer dette kjempe fint! Det handler om å være fornøyd med det man har her og nå- veien blir til mens man går!

0 kommentarer

Siste innlegg