Klart til den store dagen!

God 16.mai!

Idag fikk jeg sove helt til klokken 08:30, en deilig deilig følelse!  I 10 tiden tok Kim med jentene avsted og jeg har holdt på siden. Det å dekke bord, og handle inn til 17. mai har gått til tross for at jeg har en meget aktiv liten 1.åring om dagen. Høyt oppe, pelle og dra i alt, alderen taler for seg selv. *smiler*

Jeg har pyntet det enkelt og kanskje ikke i hundre prosent 17.mai stil, men med matfatene, Norske flagg og kakene blir nok dette både rødt-hvitt og blått til ære for landet vårt! Jeg skal pynte med et par flagg på bordet, men de må strykes først så jeg har ikke fått de på plass ennå. Utover det ble jeg kjempe fornøyd, bordet ble nydelig, delikat og enkelt- helt i kjent “Camilla stil” hihi….

Vi blir 8 voksene imorgen pluss barna, og siden jeg alltid lager koldtbord til 17.mai sier det seg selv at jeg har en liten jobb foran meg idag. Jeg skal lage pai, spekefat, kylling salat +++, samt Pavlova og muffins!

Nå skal jeg prøve å få ryddet bittelitt før den lille aktive go´gutten min våkner og skal fotfølge meg rundt alt jeg gjør. Vi skrives – nyt dagen!

0 kommentarer

Siste innlegg