Jeg tror jeg har funnet løsningen.

God morgen lørdag!

Nå har vår andre helg i “lockdown” begynt og jeg synes uken bak oss har gått overraskende bra. Ungene er nok de som har kjedet seg mest, jeg for min del er godt vant med å være mye inne. Så lenge vi (enn så lenge) kan gå på turer i skog og mark, bevege oss ute med avstand og respekt for beskjeder som er gitt, handle mat samt holde magene mette er jeg fornøyd.Jeg blir mer eller mindre lei meg når jeg ser gjenger med ungdommer som flyr rundt og ikke tar dette på alvor, det utsetter gjerne alt for oss som gjør det og det er bare trist.

Det er kjempe moro å se at så mange gir respons angående innleggene mine på bakst, det er så moro!  Jeg elsker å stå på kjøkkenet, det er rett og slett det beste jeg vet om. Valget om å fjerne oss fra bloggen ( i den forstand at denne bloggen ikke handler om barna sine liv noe mer) og fokusere mer på annet synes jeg går veldig greit. Rundt meg vil det gå i bakst, Mat, hus og hjem, samt mote og helt til slutt noen oppdateringer på oss rundt som faller naturlig inn.

Jeg har mange flere oppskrifter jeg skal dele med dere, middag og sunne retter skal jeg også dele oppskrifter på. Itillegg vil hus og hjem kommer mer og mer tilbake, det har bare vært situasjonen rundt som har stoppet det litt. Vel, jeg tror jeg har funnet løsningene, så dette vil bli veldig veldig bra!

Her skal turskoene på igjen, og bålpannen i hagen skal benyttes. Vi skal kose oss idag også vi, solen skinner jo! Igår lagde jeg noen helt MAAAGISKE boller med karamell topping, oppskrift kommer etterpå!

– Dersom du/dere som oss er MYE på turer og i aktivitet er det å bake slik at man har litt med i tursekken perfekt, samt å fryse ned det man kan. Boller er like god å tine ved en seinere anledning.

Titt gjerne innom etterpå, om en oppskrift kunne være noe for deg! Nyt dagen!

0 kommentarer

Siste innlegg