Ingen munnkurv!

God mandag ettermiddag!

Jeg henger litt etter – igjen! Sånn går det når hun mor alltid skal gjøre unna alt annet før hun får startet på bloggen. Jeg har planer om å bli bedre hver eneste dag, og en dag må det jo også bli bedre også. Jeg har kommet dit nå at dere som ville sette munnkurv på meg skal vite at det funker ikke denne gangen heller. Jo, flere kjepper dere prøver å stikke i hjula, jo mer vil jeg bevise  at ondskapen ikke skal få vinne i SoMe eller andre plasser.. Alt med måte tenker jeg, sunn fornuft heter det kanskje?

Idag reiste jenta mi avsted på skoletur, en vemodig dag for hun mor. Jeg føler det var i går jeg stod og vinket god tur til Olíver, med altfor trang jakke og tung mage. Ett år seinere og nå står Mathilde for tur. Jeg måtte skjerpe meg kraftig, jeg er altfor sår på lengsel til de ungene mine. Det slår aldri feil. Så fort hun satt på bussen, og så fort jeg forstod at nå skal hun være under læreren sitt ansvar i 4 dager,uten at jeg har mulighet for å bare “blande” meg.. Vel, det å gi fra meg kontrollen var rett og slett verre enn jeg hadde sett for meg. Hun er ikke yngst lenger, men hun er liksom lillejenta mi likevel, rart med det. Jeg føler liksom jeg har vondt for å gi slipp, de har liksom blitt så store så fort. De var små igår, og idag er de begge nærmere voksen enn baby. Tenk at de små -små barna mine har blitt store (snart) tenåringer og at mitt liv med babyer og spedbarn er forbi.. Altså, jeg føler meg nesten litt “gammel” .. Haha.. Selv om jeg må innrømme at jeg ekstremt stolt av hele min gjeng, de er noen go´inger alle sammen.

Her hjemme har jeg måtte snu og vende litt på møblene (igjen) … Victor er ekstremt aktiv om dagen, og at det å ha to småbarn hvor en må være under konstant oppsyn 24/7 betyr gulvplass – er ingen hemmelighet ! Når ryggen til slangen stod mot gangen begrenset det overblikket i stuen og på kjøkkenet, nå har de minste bedre plass og hun mor får med seg ALT uten å måtte skifte vinkel på stolen hele tiden. Haha..

Små forandringer som ikke koster en krone er alltid like morsomme!

Nå skal jeg hente hjem de minste små go ´ungene mine, så får jeg besøk av ei venninne som venter Babis ! Og dette er Victors “bestemte” kjæreste allerede.  Hihi… Vi sees mer etterpå, nyt dagen videre sweeties – fortsett å lag dere en fin en!

0 kommentarer

Siste innlegg