Ikke helt svart hvitt.

God Onsdag alle sammen! 

Idag ble veslemor levert i barnehagen og blir hentet av H og skal være hos han frem til mandag! Vipps var dagene mine “tomme” igjen og mammahjertet ligger litt spredd. Jeg lurer på når jeg skal vende meg til dette, når det å skulle være uten barna mine skal være “deilig” slik som folk ellers sier?  Er jeg unormal som ikke føler det deilig å være bare meg så lenge? Det er deilig å ikke ha noe man “må” gjøre, sove lenger, være litt spontan uten å ha dårlig samvittighet. MEN deilig og ikke ha barna mine her, vel det synes jeg IKKE!  Jeg savner de så fort kvelden kommer og jeg ser sengene i andre etasje stå tomme.

Den største skuffelsen jeg har gjort i livet mitt er vel at barna mine ikke kan ha meg rundt seg 24/ 7 , men sånn føler vel stort sett alle mødre og fedre det som ikke lever sammen?

Formen min er på bedringens vei, men den er ennå LANGT fra fin, jeg er garantert ikke meg selv igjen før jeg er ferdig tenker jeg, men men…. Nesten begynner å løsne opp, halsen klør ikke lenger og hosten forsvinner mer og mer! *smiler* Det å føle seg i form ellers er uten tvil helt MAGISK!

Det søte lille tøyet til Victor begynner nå å fylle seg mer og mer opp, det er nesten litt rart å tenke på at en bitteliten kropp skal få plass inne i den bittelille bodyen.. Tenk så liten, men likevel så komplett han vil være- åh <3

Stellebordet er jeg sånn “delvis” fornøyd med.. Det er fint og enkelt, men jeg tror nok jeg ønsker å gå for et med skapdører etterhvert.. Det samler seg ekstremt mye støv under, og med tørketrommelen rett ved kan dere jo selv tenke dere hvordan det “hoper” seg opp… Problemet er bare det å finne et som ikke er så stort, nettopp fordi plassen vår ikke er så stor på badet. Jeg  ønsker ikke at det skal bli for dominerende, noe det lett kan bli her inne.. Sånn sett er dette perfekt!

Kurvene begynner endelig å fylle seg godt opp, det var en periode jeg nesten følte meg slem som ikke kjøpt noe særlig… Nå som han nærmer seg føler jeg at jeg endelig begynner å få litt av alt til han. Jeg har nok ikke shoppet så mye denne gangen som sist jeg gikk gravid, men det ser ikke så veldig “sort-hvitt” ut likevel. Haha… Nå gjenstår det å kjøpe litt små bodyer, pysjer og bukser så er jeg i mål! Jeg har ennå GOD tid, eller hva?

Et blått bord pyntes i underetasjen idag! Min kjære pappa fyller år og nettopp derfor ønsket jeg å sette litt ekstra pris på han! For hva gir man til noen som har levd i 64 år og har så å si ALT? Jo, man baker noe snadder, kjøper et kort og dekker et bord med mat han vil ELSKE! De beste gavene er de man lager eller gir med kjærlighet. Det materialistiske kjøper man seg stort sett selv igjennom hele året. Det er minner man blir rike på <3

Deler litt bilder etterpå, inntil det – nyt dagen!

0 kommentarer

Siste innlegg