Ikke den starten jeg ønsket.

Riktig god mandag kjære lesere!

Da er en ny uke godt i gang og for å få ryddighet i alt hat jeg startet på min fulle kategori uke nå. Jeg har gledet meg til å komme igang leeenge, men helgen ble en dårlig start nettopp fordi jeg har blitt kjempe syk. Tidenes forkjølelse har nesten knust meg i 1000 biter. Jeg har før sagt at :”neida influensa og forkjølelse er ikke noe jeg hadde lagt med ned for”..Nå trekker jeg tilbake ALT, absolutt ALT! Jeg hadde aldri klart å leve om jeg skulle levd slik, det vet jeg med sikkerhet! Hosten min har satt meg på astma medisiner, lungene mine er heeelt ødelagte og jeg har hatt så høy feber at jeg har sett dobbelt og vært helt i ørsken!

Det at jeg har influensa er en ting, men å få det samtidig som man snart er relativt høygravid er et mareritt !

Igår delte jeg at jeg var lagt inn, mange trodde jeg var i aktiv fødsel, men det kan jeg si nei til. Jeg har ny oppfølging imorgen med jordmødre, og får vite mer da, men slik som situasjonen er nå er det ikke en lege i verden som ønsker å ta ut lille gutt. Så lenge jeg kan “behandles”, spiser, og han viser god vekst og er fornøyd med sin mellomstasjon i magen behandler legene meg med det jeg kan behandles med uten at det skal være skadelig for babyen. Om jeg gleder meg til å komme i mål? JAAA!

Dette svangerskapet har satt følelser og tålmodigheten min på en prøve! Typisk min “flaks”…..

Jeg kommer sterkere og  innholdsrik tilbake fra neste innlegg, men siden mange har vært engstelige og sendt mange meldinger ønsket jeg å dele litt med dere. Jeg liker ikke å føle at jeg skjuler ting for dere, men helgen har vært helt grusom og absolutt ingen fin helg pga formen min.

Jeg føler ( uten å tørre å si det høyt) at medisinene mine har begynt å virke og det er som å få livet i gave på ny !

Enda et sett ligger å venter på lillebror, og han, oss og det som skjer skal denne uken handle mye om! Vi sees med ekstremt masse spennende innhold – takk for at dere har holdt ut med meg den dårlige bloggingen min de siste dagene!

0 kommentarer

Siste innlegg