Hvordan har jeg klart meg uten?

Tirsdag og dagen har bare flydd avsted.

Her hjemme har dere skimtet noen nye stoler i bakgrunn når jeg har lagt ut insta story, samt litt annet .. Siden jeg ønsket å bruke alle 6 spisestue stolene mine rundt spisebordet måtte jeg finne noen andre å ha på kjøkkenet. Gjerne i samme stil slik at jeg enkelt kan supplere med disse stolene når det er behov for det.

Veien blir til mens man går og det praktiske med disse er at jeg kan kaste trekkene i maskinen på 60 grader uten problemer om de blir flekkete/møkkete. Siden jeg har så mye “enkelt” av interiør synes jeg det er ekstra fint å ha den “lune” delikate stilen i bunn. Det å leke seg med ulike farger på puter og blomster er mye enklere når alt flyter i hverandre.

Helt ærlig kan jeg ikke forstå hvordan vi klarte oss uten spisestuen, det å ha et lite rundt kjøkkenbord og en romslig god spisestue er så deilig. Vi bruker mye tid rundt bordet som en familie og nettopp derfor er det å ha et god plass rundt bordet viktig for oss.  Lila perler og tegner mye, og Victor følger etter med sistnevnte så bordet på kjøkkenet blir godt brukt og tåler alt!

Mange har lurt på hvordan jeg klarer å holde de lyse møblene våre rene med huset fullt av unger(?) . Vel, hemmeligheten min er så enkel som at jeg bare har møbler med trekk jeg kan ta av og vaske. I tillegg spiser vi kun måltider ved kjøkken/ spisebordet og det sparer meg nok for litt vil jeg tro. Jeg er utover det blitt en reser på å ha pledd i salongen som enkelt kan vaskes og det gjør det har spart meg for mye unødvendig klin. Jeg er heller ikke redd for møblene mine, bare nøye. Alt kan vaskes og erstattes, det viktigste er at vi trives med det vi har.

Jeg kan ikke telle timer jeg har tilbringer inne på kjøkkenet, men jeg vet med sikkerhet at det en en god del. Her lager jeg alle mulige måltider, baker, leser og nå blogger jeg hver eneste dag!

Nå skal jeg kaste meg i bilen, de minste venter nok på mammaen sin nå kjenner jeg de rett. Hihi..Vi skal ut til “bonus bestemor” og kose oss noen timer, noe barna vil hoppe i taket av begeistring for.

Ha en deilig dag, vi skrives mer etterpå!

0 kommentarer

Siste innlegg