Hus og hjem!

Reklame // 

God torsdag!

Her sitter jeg å har nettopp kommet inn fra en spasertur med Victor. Er det en ting som er sikkert er det at de minste nyter masse tid med mammaen sin. Lila og Victor har jo nå sin 3 uke med fri fra barnehagen så det jeg “gruer” meg mest til er å vende de tilbake til hverdagen og barnehagen. Victor begynte jo i en alder av 9 måneder og alt gikk over all forventing. Han har nå blitt en smule mer mamma-gutt, så jeg bare håper han ikke glemmer de som jobber i barnehagen før han er tilbake igjen. Lila gleder seg til å se alle vennene sine igjen, men hun nyter godt av å være hjemme og lider virkelig ingen nød. En veldig lang påskeferie for å gjøre folk “friske “har vi sagt hun har, og overraskende nok forstår hun mer enn jeg hadde trodd. Hun er rolig, spørrende, men veldig innforstått med og ikke ta på noe eller forvente å dra spesielle steder. Victor nyter livet meg mammaen sin og en liten del av meg takker litt for at jeg får denne tiden ekstra med han. Noen har jo 1-2 års permisjoner og siden jeg ikke fikk det til å begynne med har jeg på en måte fått noen uker ekstra hjemme med han likevel. Akkurat det er jeg takknemlig for, til tross for omstendighetene.

Hus og hjem får jeg mer spørsmål rundt enn noen gang, og jeg vil derfor minne om at jeg tar oppdrag digitalt. Siden situasjonen i landet er som den er gjelder det å jobbe der man kan og gjøre det man kan for å få ting til å gå rundt. Jeg har derfor bestemt meg for å gå en del ned i pris og kan nå tilby digitale interiør veiledninger fra 990,- eks mva for et rom ( for eks stue, kjøkken, spisestue etc. ) Om du nå har mulighet og tid til å ordne litt hjemme, og ikke vet helt hvor du skal begynne har jeg ledig tid til å hjelpe deg. Kontakt meg på [email protected]

Et koselig hjem er nøkkelen til trivsel i hjemmet.

Jeg har selv sittet å storkoset meg med inspirasjons magasiner idag. Det er jo SÅ mye lekkert! Nå kan man også sakte, men sikkert bevege seg ut fremover og det er noe jeg gleder meg veldig til.

Jeg skal denne helgen ta i et lite tak her hjemme selv, få inn litt vårfølelse og kose meg med det!  Jeg håper dagen deres sålangt har vært fin!

0 kommentarer

Siste innlegg