Helt perfekt.

En fantastisk feiring av vår fantastiske lille prinsesse er overstått!  De siste to dagene har jeg holdt på i å forberede selskapet til Lila med alt fra innkjøpt, baking og dekorering, og idag har vi hatt en vellykket selskap for prinsessa vår. Hoved personen selv har også vært stolt, glad og 100! Det har nemlig vært stor stas å ha bursdag!

Idag er det faktisk TO år siden vi kom hjem fra sykehuset og huset var fylt med besøk som kom for å hilse på den lille jenta for første gang. Idag to år senere var huset nok en gang fylt opp for å feire henne! Tenk å være beriket med en så flott familie og så fantastiske venner- jeg er så takknemlig. Det er ingen hemmelighet at min families side er stor og i tillegg har jeg et veldig fint nett av gode -gode venner som holder ved meg i tykt og tynt!! Min venninne Jeanthe fra Ytre Enebakk kjørte 1 time på morgenen idag for å bruke fritimene hennes før jobb på å hjelpe meg, Sabrina bakte kake til Lila, og Malin slapp flyttekaoset sitt for å komme å gi lillemor bursdagsgaven hennes! Jeg er veldig glad Lila har så fine mennesker i livet sitt, som gjør så mye for henne og meg!  Noen fikk dessverre ikke kommet, og noen bor for langt unna, men alle de fine bursdags gratulasjonene er verdsatt langt inn i hjerteroten.

Jeg ble veldig fornøyd med pynten- det ble så søtt!

Jeg handlet det meste av pynten på Panduro og Søstrene Grene, der har de virkelig MYE fin pynt!

Vi har spist masse mat og kaker og Lila sovnet helt utslitt på et blunk. Til tross for årets sukkerbombe …Haha… Først Elsa & Anna muffins i barnehagen, så godis og kaker hjemme, jeg tror jeg kan si med sikkerhet at det var en stk VELDIG fornøyd jente idag!

Jeg bakte ingen enhjørnings kake, tiden strakk ikke til, men jeg smalt sammen en langpanne på sjokoladekake og den stylet Mathilde og forandret til et nydelig slott til Lila!

Nå skal jeg trekke noen bøker før jeg sovner langflat på sofaen! Vi sees mer imorgen, ikveld er jeg bare helt skutt, men jeg måtte liksom inn å si hei likevel!

Ha en fortsatt fin-fin kveld! Vi sees!

0 kommentarer

Siste innlegg