Helgens utfordringer!

God kveld! Ja, en relativ “rolig” helg ligger bak oss. Eller rolig og rolig,Victor har vært skikkelig dårlig og jeg har nesten ikke visst hva jeg har skulle gjøre. Igår tilbrakte vi derfor noen timer på legevakten, til absolutt ingen nytte! Victor har nemlig ikke feber, han puster helt fint, han spiser, har god allmenntilstand og ellers i fin form. Hosten har likevel vært et stort problem, han har noe legene kaller tørr hoste, og det skyldes stort sett noe bakterielt eller et lite virus ( om jeg ikke missforstod) og det ville mest sannsynlig gå over av seg selv. Idag virker han bedre, og han har faktisk sovet noen timer på dagen – noe som er et godt tegn!

Idag har jeg ellers fått inn litt rødt, altså!! *SMILER* Jeg trodde ALDRI jeg skulle få det inn i dette huset, men så gjorde jeg det likevel! Det ga meg faktisk MAKS julefølelse !  Tenk at neste søndag er 1. søndag i advent! Idag er det faktisk bare en måned til julaften! Har dere tenkt på det?

Jeg fikk også opp juletre nr to igår, å det ble så utrolig koselig! At jeg elsker julen er vel absolutt INGEN tvil, eller hva? Jeg simpelthen elsker julen og denne tiden på året sånn skikkelig! Det er alltid så koselig stemning, familietid og ting som skjer!

Tre nr to <3

Og tre nr EN! <3

Vel, nå skal jeg snurre en julefilm, og rydde i klesskapet mitt! Jeg må bare innse at noen ting ikke passer lenger, så bedre å få system i klær jeg passer og bruker!

Ha en deilig kveld da dere, vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg