Hade-på -badet!

God kveld i stuen! Ja, her sitter jeg med ei lita jente som sovnet påfanget mitt litt seint på sofaen ikveld, hun klarte å sovne i bilen på vei hjem fra barnehagen Istad! Typisk! Da er det liksom gjort, noe som aldri slår feil!

Victor har hatt tilvenning i barnehagen idag, skikkelig rart, for nå er han offisielt blir barnehagegutt – på ordentlig ! Lille gull gutten min, altså- hvor har tiden blitt av?

Mange har jo lurt på badet, om vi har et. Haha… Og såklart har vi det! Jeg ELSKER badet, varmekabler på gulvet er luksus – haha…. Det har ALDRI vært kaldt på gulvene våre, men varmekabler på badet hører liksom hjemme har jeg konkludert med!

Vi har vaskemaskinen på badet, men det er jeg vant med fra før, så sånn sett går det alltid greit! Jeg har overraskende lite skittentøy, til tross for at vi er relativt mange til tider. Det gjelder bare å få unna en maskin eller to hver dag, og VIPPS – null overfylte skittentøysdunker!

Skittentøys kurvene er fra Jysk! Og de er helt geniale ! KUN 100 SPENN! Altså, når jeg finner fine ting til en billig penge, ja da er jeg i himmelen! Jeg har tre stk, nettopp fordi jeg liker å sortere vasken min, så jeg har en til sort, hvitt og farget tøy! Genialt og super greit, slippe å sortere fargene for hver gang.

Stelle kommoden til Victor er bare en vanlig kommodefra Jysk, jeg ville ikke ha noe stort klumpete stellebord og ønskt noe enkelt og til en ok pris.

Alle som ELSKER Rituales har sikkert badet fyllt opp med produkter, og er det en ting jeg ELSKER her hjemme så er det de deilige produktene derifra.! Det luker ALLTID spa på badet når noen går ut etter å ha dusjet, og duftpinner og duftlys gir en rolig og behagelig lukt! Til og med mannen i huset her er hektet på disse produktene =) Haha..

Vel, nå skal jeg finne sengen, få meg noen timer på øyet før ny dag venter!

0 kommentarer

Siste innlegg