Graviditet og sånt!

God Lillelørdag! Midt i uken allerede! Jeg blir like overrasket hver dag, for dagene de går så EKSTREMT fort! Her har jeg en sprengt tidsklemme idag, men ja- ingen bombe! Jeg ELSKER å ha det fullt opp, det betyr bare at jeg har mange oppgaver som skal fullføres! *smiler*

Idag er likevel en sånn “sår” dag for meg… Lila skal til sin andre familie og de dagen hun er borte er alltid like tomme! Hun er liksom i sin beste alder nå, og sammen med Victor koser hun seg maks! Det er fordeler og ulemper med alt, og når man har barn med andre enn den man bor med blir det sånn.. Uken/dagene barna ikke er med meg må jeg bare stå på enda mer, enkelt og greit! Få tiden til å gå!  Jeg skal hente Lila og Mathilde på søndag allerede heldigvis, og da står Disney on ice for tur! En av julegavene i år! Jeg gleder meg liksom selv, haha! Jeg blir nok aldri så voksen at jeg ikke elsker Disney! Hehe….

Nå som været bare er grått, grått og atter grått går jeg å drømmer meg bort til vår og sommer! Og for tur nå står jo den tiden av året heldigvis!  Jeg er vel ikke alene om å føle meg både bleik og “trøtt” om dagen – hahah… Når omgangssyken herjet som verst her hjemme fikk jeg flashback til svangerskapet med Victor og Lila, fy fillern for en unødvendig følelse å slå folk ut med når det ikke er annet enn sykdom!  Mens jeg lå i fosterstilling og syntes ekstremt synd på meg selv på badet husker jeg at jeg sa så fint til Kim, når du får dette kan du tenke hvordan jeg faktisk hadde det i flere måneder ! Tenk at jeg faktisk klarte å overleve den svangerskapskvalmen i to svangerskap på under tre år! Altså, jeg kan ikke forstå hvordan jeg maktet, men men! Disse barna gjør vi ALT for! Metall smak i munn, dårlig matlyst, smerter på alle de merkeligste plasser +++, jeg tror vi kvinner er satt sammen av noe helt unikt! Haha….

 

Kjole/ genser -hm, jakke- hm, sko -hm, veske -LV.  

Vel vel, nok “skravling” på meg! Nå skal jeg gjøre småtrolla mine klare for barnehagen, og deretter komme meg hjem å få jobbet litt!! Vi skrives mer etterpå vi! RIKTIG GOD ONSDAG!

0 kommentarer

Siste innlegg