Godt & enkelt.

Riktig god NY og deilig uke! 

Dager som dette, hvor gradene på gradestokken har falt er det å få unna ting man har forskyvet litt DEILIG. Jeg har de siste ukene brukt MYE tid på kjøkkenet og nettet generelt , dette skyldes at jeg ønsker å ha litt innhold å lagre slik at jeg slipper å blogge hver dag. Vel, jeg har ihvertfall startet med en prosess og noen små prosjekter jeg såvidt har begynt å dele med dere – så jeg er i gang!

Jeg ble for litt siden tipset om noen SKIKKELIG GODE banan-lapper, og idag testet jeg de ut. Altså..NAM!  Disse smeltet i munn og var ikke kvalmende, som jeg ofte synes lapper kan være.

Det du trenger: 

  • 3 modene bananer 
  • 4 egg
  • 1 ts vaniljesukker 
  • 1 dl mel 

Ønsker du en bittelitt sunnere variant enn mine kan du jo ha i litt havre også.. 

Verdens beste banan- lapper toppet med melis og friske bær.

Til banan-lappene lagde jeg en deilig Dalgona- kaffe. Når trenden startet for noen uker sider i SoMe kastet jeg meg på den og ble faktisk “hektet”… Med litt hjemmelaget flytende karamell er den helt magisk. Jeg må innrømme at jeg noen ganger gjør den litt ekstra usunn… Jeg tar tre spise-skje av kaffepulver, hvitt sukker og varmt kokt vann. Deretter visper jeg dette sammen til det blir en krem. Jeg tar et glass med isbiter, helmelk, litt fløte og deilig karamell, toppet med denne kremen som jeg rører godt inn. NAMNAM. 

Jeg håper dagen idag er god med dere, vi skrives! 

0 kommentarer

Siste innlegg