Forandring fryder!

Endelig tirsdag! Vipps en ny dag, og denne dagen startet med å rydde opp etter den grusomme vinden som bare har “kastet” blomsterpotter, og papp utover HELE gata- usj altså!

Det har siden gått i ett, jeg har stort sett sittet med firkantende øyne foran mac´n min og jobbet! Det er ikke for ingenting jeg bruker MYE tid på det jeg driver med nå, det er på en måte ganske så grunnleggende for å få ballen til å rulle…

Home, sweet home ! Har dere sett Instagram story min idag? Idag overgikk jeg meg selv sånn skikkelig, jeg klarte nemlig å få pushet ut hjemmet vårt på story! Det har nesten vært daglig spørsmål på om jeg har kunnet dele video herifra, og idag tenkte -shit au, kjør på! Og vipps var jeg i gang! * smiler*.

Her hjemme har jeg som dere vet fått inn en ny lekkerbisk – altså denne lekre puffen av et møbel! -I LOVE IT!

Puffen skal også få en ny bestevenn i gull, og noe sier meg at de sammen vil bli MAGISK fine! Er det bare meg eller er puffer tøffe, de gjør liksom så sinnsykt mye med et rom! Nå er puffer, spisestoler, gardiner, pynteputer +++ i velur , og sammen med en liten dose glitter, lin,ull og fuske skinn i salongen blir det så lekkert spill!

ENDELIG er speilet mitt på plass i stuen også – dette har stått i gangen, men siden vi har gjort litt om føler jeg det ble sååå mye finere!! Forandring fryder, er det ikke det folk sier? Speilet hører liksom hjemme i stua det – haha… Det at speil skaper litt større romfølelse er jo heller ikke så negativt synes jeg!

Nå har jeg ENDELIG SKAP til å få vekk sengesett, duker, brikker +++, alt som helst ikke skal stå framme, og godt er det!

Nei, nå skal jeg lage middag, gjengen hyler nesten etter mat her ! Vi skrives!!

0 kommentarer

Siste innlegg