Ny stue -Forandring fryder.

God morgen Norge.

Jeg håper det går bra med dere, og at dere kommer dere igjennom denne tiden så godt som mulig. Dagene går nokså greit her hjemme, vi har snudd opp ned på det meste og ordnet i rotet. Nå tror jeg ikke man kan få bedre orden enn hva vi har, alt er sortert på alle plasser og det er ekstremt deilig!

Nå er rommene gjort om på og vi har fått det så mye mer luftig! Det å ha en stor spisestue nå er rett og slett magisk! Vi er jo mange og god plass rundt bordet er veldig deilig å endelig ha.

De minste sover enn så lenge på rom med oss, sånn har vi hatt det hele tiden så for oss er ikke dette noe nytt. Ingen av de minste ungene har akseptert å sove alene på rom før, og siden de likevel skal sove ved oss har jeg valgt å ordne en del av stuen til en lekekrok. Skulle dette endre seg har vi den “gamle” løsningen å falle tilbake på uansett. Da flytter vi ut av rommet med sengen vår og de får dele det største rommet. Verre er det ikke, men om verden ikke stopper helt har vi store ting å glede oss over! Og ennå er de minste små og veldig mamma/pappa dalt. Jeg skal dele bilder av alle rommene med dere, så dere får se hvordan vi har løst det, for det ble overraskende veldig -VELDIG bra!

Som dere ser har jeg også fått på plass et nytt salongteppe, og jeg bare ELSKER det! Det å få inn litt i fargen rust synes jeg gjorde seg. Jeg tenke å få inn noen midnightblue gardiner i spisestuen også, men enn så lenge har jeg hengt opp de beige.

Jeg tilbyr fremdeles interiør veiledninger til 990 ,- eks mva per rom. Jeg har noen ledig tider denne uken så send meg gjerne en mail på [email protected] om du ønsker min tips og ideer.

Nå skal ungene og jeg lage oss en deilig lunsj og se på film! Etterpå skal vi lage litt påskepynt! Ha en deilig dag!

0 kommentarer

Siste innlegg