Før, men ikke nå….

God kveld alle sammen! 

Da har jeg landet i sofakorken etter en vellykket middag for pappaen min! Pappa har jo bursdag idag og det måtte jeg gjøre litt ekstra stas på! Bordet ble dekket, deilig lang stekt kalkunbryst med ovnsstekte rotgrønnsaker og søtpotetpuré – det smakte helt fantastisk om jeg kan få si det selv?

Jeg bakte i tillegg pappas favoritt – skolebrød og de ble også vellykkede ! *smiler*

Mamma og pappa reiser til Spania på fredag så det å få noen timer sammen nå i kveld var også veldig-VELDIG deilig! *smiler*  Vi har fått pratet om ALT mellom himmel og jord, jeg har fått liret av meg alt jeg har på hjertet, og gode råd har jeg knyttet til meg. Jeg har kommet dit i livet nå hvor jeg omtrent ikke snakker med noen om nære ting lenger, jeg føler virkelig at jeg stoler på svært få. Før kunne jeg dele ALT med alle, men nå føler jeg at det er så mye jeg bare ikke ønsker å snakke med noen om. Kun mannen og mine foreldre, kanskje alderen er grunnen til det? Jeg har blitt mye mer “lukket” og det hører jeg ofte at mange merker jeg har blitt også. Det er på ingen måte vondt ment, men jeg liker å holde mine kort tett til brystet. Det er mye som skjer i livet man ikke ønsker å snakke for høyt om, nettopp fordi det kan dra negativt og positivt til seg av oppmerksomhet man rett og slett ikke vil ha. Hadde jeg delt alt til en hver tid hadde jeg sikkert hatt en lesegruppe herifra til andre siden av kloden – haha…. Det er så mye så mange andre også kjenner seg igjen i, det er jeg sikker på.. Sånn sett hadde det sikkert vært greit å dele litt mer nært og sært, men nei… Privatlivet merker man til slutt at er hva som faktisk er PRIVAT.

Jeg skal nå nyt kveldes siste timer forran tv-skjermen med mac´en på fanget, før jeg imorgen skal stokke rundt på X-anntall gjøremål …. Noe sier meg at morgen dagen blir ekstremt hektisk, butbut…. I love it!

 

Ha en deilig kveld mine kjære lesere! 

0 kommentarer

Siste innlegg