fall og tunge motbakker

Første søndag i 2o2o er her, og nå har vi for virkelig en skikkelig uke foran oss. Full arbeidsuke, masse å gjøre og endelig en hverdag tilbake igjen! Dagene går i ett når man har så mye fri dager og lang helger som blir slått sammen.  Siden nyttår har jeg ikke hatt noe med omverden å gjøre, vi fikk nemlig forkjølelse og omgangssyken i hus og det slo meg helt ut ! Turen inn og ut på sofaen har vært krevende nok. Alt annet, inkl bloggen ble lagt på hyllen, men nå føler jeg livet kommer sakte, men sikkert tilbake igjen! Det å få et friskt og aktivt 2020 med familien, jobb og venner er noe jeg virkelig, virkelig drømmer om! For meg hadde det vært en glede å nå gripe fatt etter eks antall fall og tunge motbakker på litt medfart og med vind!

Jule forsvant ut av huset før nyttårsaften, og huset ble pyntet til det nye året! Deilig var det å få ut de tunge mørke fargene, med lyse lette farger og hvite linjer igjen!

Nå skal nyåret gripes fatt på og kroppen få sin hvile frem til det braker løs imorgen tidlig ! En liten del av meg er en SMULE redd for at formen skal henge igjen, men med en positiv holdning håper og tror jeg dette skal gå HELT supert!

Amaryllis er nå erstattet med rosa roser, litt grønt og brudeslør ! Vel, nesten et år til neste gang, og jeg er klar for å kose meg denne vinteren med litt luftigere og lettere interiør!

I desember ble spisestuebordet vårt byttet ut, noe som gjorde plassen hundre ganger bedre, deilig for oss som har så ellers gedigende møbler! Slik vi har det nå ELSKER jeg, og jeg gleder meg til å få inn noen nyheter jeg skal dele med dere også!

Dette året er “orden” nøkkel ordet, så det er faktisk bare å brette opp armene og starte !

0 kommentarer

Siste innlegg