Noen av mine favoritter.

Annonse lenker. 

 

Har dere sett noen søtere ladebanker før ? For oss som er mye ute på tur er en ladebank noe som er kjempe praktisk å ha, spesielt i disse tider. Jeg har aldri vært mer ute i skog og mark,gå turer +++ med familien enn hva jeg er nå, og det å ha en praktisk ladebank som også er skikkelig “jålete” å se på synes jeg er kult.

Richmond & finch//Richmond & finch//Richmond & finch

Sjekk prisene på disse?Jeg skal innrømme at jeg gleder meg til vår og sommer nå! Et par av disse under havnet i min handlekurv. De som kjenner meg vet at jeg liker joggesko som er smale i tuppen, jeg kan enkelt føle meg litt “bigfot” om skoene blir veldig runde og breie. Joggesko er også noe jeg tar på meg til alt, tøft til jeans skjørt, joggedresser, jeans og kjoler.

New Balance//adidas Originals//Calvin Klein Jeans//Fila//adidas Originals

Vi elsker å dra ut på nye eventyr i vårt fantastiske i land. Alt fra dagsturer ut i skogen med barna til å bestige fjelltopper! Jeg gleder meg som en liten unge til Norge blir normalt igjen og vi kan legge ferien rundt i landet.  Når den tid kommer må vi oppgradert litt i tur garderoben også. Slik som situasjonen er nå ser det ikke akkurat ut som det ikke blir noen sydenturer på en god stund, men åpner Norge hoteller og landet igjen er vi ekstremt heldig som bor i et vakkert land som Norge. Teltturer på ulike camping plasser en deilig sommerdag, akkurat nå er dette hva jeg går å drømmer om. Friheten til å kose seg og oppleve nye plasser i vakre Norge.

Dovrefjell Valhall Lavvo med bunnduk, 6-8p//Bergans Powerframe 130L pakkrammesekk//Skogstad Vadsø skalljakke til barn, blue teal – 8 år//Skogstad Gjendesheim bukse til barn, blue teal – 7 år

Dette er på ønskelisten min. Om dere ikke har sjekket ut siden før er det verdt det, de har nemlig veldig gode priser nå.

Vel, dette var noen av mine favoritter per idag! Kanskje også du likte noe?

Her bakes og lages det nye oppskrifter som skal dele med dere! Jeg ønsker dere en skikkelig fin dag!

0 kommentarer

Siste innlegg