Et helt nytt tiår!

1.1.2020. Et nytt tiår, et nytt år, en ny bok og et nytt kapittel.

Tusen takk for alle meldinger dere har sendt til meg på forrige innlegg, det må jeg virkelig si. Det har sittet langt inne å bare “face” utviklingen av internett, det har nesten vært en benektelse for meg. Jeg har prøvd å ni-holde på det at det vil løsne og bli positivt å være en som deler. Jeg kan faktisk ikke skrive et eneste ord uten at en sur, gneldrete person skal spy ut av seg med et eller annen dritt. Jeg er ikke redd for disse formuene, det er vel heller de som sitter der som en dag bør tenke på at en boble der inne sprekker for dem også. Det er liksom ikke noe som kan skrives lenger som overrasker meg, jeg har fått høre at jeg er alt som alfabetet kan gjengi av ord, så sånn sett hadde det imponert meg mer om folk løftet hverandre opp og frem fremfor å jobbe livet av seg på å trykke folk ned!

2020 er et nytt tiår som jeg skal gjøre det beste jeg kan ut av! Victor skal iår begynne barnehage, noe som vil gjøre min arbeidsdag 100 ganger lettere i tiden fremover. Når jeg gikk gravid med han spinnet drømmer for bloggen rundt i hodet mitt, og jeg tenkte at så fort han kom skulle jeg virkelig gi jernet. Så kom Victor, småbarnslivet og mammalivet tok meg igjen, og ordene mine om alt jeg lovet skulle skje her inne kunne jeg bare spart meg for. De som har en liten baby vet nok godt hva jeg snakker om, for meg har det vært en fulltidsjobb bare å følge opp dagene med fire barn, samtidig som jeg har gjort meg kjent med babyen min.

Først nå begynner jeg å få tid igjen, jeg begynner å få tid til annet enn å bare være mamma og det tror jeg er ekstremt viktig!  Nå kan jeg utvikle meg mer, planlegge litt mer og jeg vet hvordan rutinene vi har fått hjemme er.

Jeg har lest at mange ikke ville at jeg skulle slutte å blogge om “familielivet”, men slik bloggen legges opp i tiden fremover vil ikke jeg bortfalle, men privatlivet vårt blir ikke delt så “nært” . Det valget har vi tatt og det står vi ved, jeg føler det er vanskelig å la folk bli kjent med meg/ oss slik vi er, for det blir så mange tolkninger og “synsinger” og det er ikke noe jeg vil være med å “dyrke” lenger.  Vi er som de fleste andre, og vi har vår hverdag, våre utfordringer, opp og nedturer,vi har livet vårt og gjør det vi føler er best for oss og de barna vi samlet og gjort til “vårt”…

Jeg håper og tror dere har hatt en deilig avslutning på det gamle året og tatt imot det nye med et smil!

Dette tiåret skal jeg gjøre mitt for å lykkes! Og jeg håper helsen og barna mine holder seg friske og fine !

Knippet var pyntet og klare for nyttårsfeiring !

Velkommen året 2020! 

0 kommentarer

Siste innlegg