Enda noen uker.

God tirsdag!

Idag falt den nye dommen, nye uker med hjemmeskole og ingen barnehage er nå siste nytt. Jeg merket jeg ble nesten en smule trist og det er ikke for min egen del, men for barna. Barna mine som sikkert mange andre savner venner og familie ekstremt mye. Selv om dette bare er å følge, ta på alvor og fortsette som vi har gjort de siste to ukene nå er det ikke enkelt å fortelle ei jente på 3.5 år hvorfor hun ikke får dra å leke med barna, hvorfor Mimmi og offa ikke kan komme på besøk, hvorfor hun ikke kan leke på lekeplassene og være med på butikken. Det å leve uten å være med noen går bra for min del, men ungene de synes ikke dette er like enkelt. I tillegg synes jeg det er trist å se alle butikker som stenger og kanskje heller ikke vil åpne igjen, det er som å leve i en spøkelsesby. Jeg håper ALLE tar dette på alvor, for er det en ting vi alle ønsker er det å kunne gå bort til de vi er glad i å gi en klem, ta en kaffe i vår/sommer solen og være sosiale uten å leve bak skjermer og lukkede dører.

Jeg er giret på å få noe skikkelig bra til i ukene fremover, prøve å snu det negative over til noe positiv. Jeg har blitt satt i skikkelig “spare” karantene, for er det en ting jeg skulle ønske jeg hadde vært bedre på før er det nettopp det.

Idag har ungene og jeg holdt på fra vi stod opp, samt at vi har vært på en aldri så liten kjøretur!

Nå skal jeg lage meg en salat og noe snadder til barna, bake skal jeg også!  Vi skrives da dere! Ta GODT vare på hverandre!

0 kommentarer

Siste innlegg