En voksen start….

God kveld, god kveld! 

Her sitter jeg og har brukt de siste dagene på å planlegge litt detaljert rundt denne bloggen. Er det en ting jeg vil er det å dele, bruke tid og forbedre meg på bloggen min. Det har sakte, men sikkert blitt bedre… Likevel dreier alt seg om et spor man er godt vant med å være i, ting blir en vane og gammel vane er vond å vende… Er det ikke det ikke det folk sier?

Jeg skiftet bloggplattform sommeren 2017 og siden har jeg brukt mye tid på å finne en rød tråd for bloggen. Jeg må innrømme at det har ikke vært så veldig enkelt, nettopp fordi jeg har hatt så mye på hjertet og et stort ønske om å dele så god jeg kan.

Jeg har jeg jobbet mot et lite prosjekt jeg satt meg for en tid tilbake, men også her har jeg utsatt og utsatt!! Typisk dårlig “vane” . Nå skal bloggen få andre bein å gå på. Jeg vil ikke slette noe, men heller begynne å legge til ulike temauker! En uke dreier det seg kanskje om familie, barneutstyr, tips ,ideer, outfit til de små og ting som har med familieliv å gjøre. Uken etter kan det dreie seg om interiør, hus, hjem, styling osv. Deretter vil det være en uke som dreier seg om bakst, mat og temaer knyttet opp mot dette.  Så skjønnhet, mote og reiser ++++…. Tema periodene vil skli over i hverandre naturlig, men jeg tror at ved å være mer variert, “enklere” og mer visende til det som er noe alle liker vil bloggen automatisk bli mer “ryddig” for lesere å ta del i. Det å skulle igjennom hundre kategorier på 7 dager blir bare rotete og bloggen blir da mer “stressende” og uten noen form for en rød tråd.

Jeg tenkte å gripe tak i mitt nye tiår med en mer voksen og sofistikert blogg! Dette starter allerede imorgen- tvi tvi for at dere vil like det også! Planene er m a n g e og det er så moro å føle seg klar for å gripe tak!

0 kommentarer

Siste innlegg