En plass med det lille ekstra!

Annonse// Sikkerstikk.no

Hei og hopp til deg som titter innom! Ja, har du startet på julegave shoppingen ennå? Vel, det har jeg faktisk gjort nå, og halve moroa med julen er jo gleden ved å gi noen man er glad i noe fint og personlig!

Husker dere jeg var å besøkte Sikkerstikk tidligere i år? Og som jeg delte med dere var dette en gjeng herlige mennesker som hadde startet en nettbutikk med det lille ekstra!  Gaver med personlig hilsen levert dirkete fra butikkhyllen hos sikkerstikk og til en du er glad i, hvor fint er ikke det(?) …

Jeg har valgt å sette sammen noen tips med mine favoritter :

 1. -Salt og peppersett i et design som gjør at det passer på de fleste bord.
  Utformet i glass og eik
 2. Kjempeskjønn kurv lagd av vannhyasint. Fin til bakst, kaker, brød og frukt!
 3. Skål i keramikk med mønster. Fin til nøtter og brente mandler nå i julen,marsipan, godis og annet snadder.

Finner HER, HER HER. 

At jeg elsker natur/tre ting ,glass og gull er ingen hemmelighet!

 1. Et avlangt trebrettet gjør seg like god til matbordet som til dekorasjon. Og nå som advent står for tur, tenk dere å pynte dette opp med store lekre kubbelys, grønt, kongler og julekuler! 
 2. Se på de lekre glasslyktene, at det nå er rett tid for levende lys hvor man pynter med lykter som har det lille ekstra er ingen tvil! Og til for eks det avlange trefatet passer disse lyktene ekstremt godt!
 3. Runde brett er også alltid en sikker vinner, og nå som juletiden er her og mye god mat skal serveres synes jeg dette brettet er helt ypperlig ! 

Finnes HER, HER & HER. 

Gull har blitt noe jeg er ekstremt svak for, jeg ELSKER detaljer i gull blandet inn med det lune. Det kommer alltid så godt frem og skiller seg litt ut fra resten.

Under har jeg plukket ut noen praktiske favoritter som ikke bare fungerer til bruken sin, men som også er lekkert stående fremme når det ikke blir benyttet.

 1. Pepperkakerformer i gull, disse er jo såå fine å ha liggende fremme på et fat om hengende i en snor på kjøkkenknaggen. 
 2. Såpedispenser, altså.. Denne taler for seg, sett bort Lano såpen og fyll innholdet på en slik. 
 3. Vannkanne, ikke bare er den praktisk, men også utrolig dekorativ i designet sitt. 

Finner HER, HER & HER. 

Litt om sikkerstikk/( bjørkhaug) om du ikke fikk med deg mitt tidligere innlegg : 

-Bjørkhaug er en arbeidsmarkedbedrift som ligger i Arna, rett utenfor Bergen. De er 28 arbeidstakere på varig tilrettelagt arbeid og 12 som har arbeidsforberedende trening hos dem. Nettbutikken derers baserer seg på en idé om at gaver skal ha en nytteverdi og at de kan hjelpe til når du skal finne en presang som blir verdsatt av mottakeren. Dette er årsaken til at de har satt sammen ulike kategorier som gjør det enklere å finne den riktige gaven for nettopp deg.
De ønsker også å tilby fine produkter fra andre vekstbedrifter. Disse finner du under kategorien samfunnsnyttig

Det er enkelt å velge dem, da de tilbyr:
– Gaven pent pakket inn i gavepapir
– Håndskrevet kort sammen med gaven, bare skriv inn ønsket tekst i boksen for “dine kommentarer”
– Sending direkte til mottaker, du slipper å hente den på posten for så å sende den videre, noe som også sparer deg for utgifter til porto! 

Fantastisk konsept ikke sant? 

Så skal du gjøre julehandelen er dette plassen du kan glede de som jobber der like mye som du gleder de du gir gaven din til! Ved å bruke kode VP får du 20 % på alle ordre på over 599,- , kr i perioden 28.11-8.12!

Jeg håper dere finner noe dere liker – god shopping! Du kommer til nettbutikken HER! 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg