En måned helt vekk!

Reklame // interiør veiledning.

God torsdag! Vipps, formiddag allerede og denne dagen gikk 100 ganger fortere enn jeg hadde lagt opp til. Idag startet jeg dagen med mailboksen og veiledninger, det må jo gjøres det også.. Idag er det offisielt den siste vinterdagen, tenk det da dere!! Vår og sommeren står for tur og det er virkelig noe å juble over! Det at jeg har ventet litt ekstra på denne våren er jo ingen hemmelighet! Eldstemann i huset fyller år imorgen, hele 12 år! Tenk at den lille gutten min nå er ett år fra å skulle bli tenåring- du og du… Er det virkelig mulig? Snart har han tatt meg igjen i høyde også, men jeg går likevel å ser på han som den lille gutten jeg måtte fly rundt med på armen. Sier jeg det til han flirer han bare av meg, men sånn er det vel stort sett med alle barn på den alderen? Eller hva?

Jeg har nå snart jobbet meg igjennom to vakre hjem, og jeg blir like inspirert hver gang en kunde åpner sitt hjem for meg. Det er nesten så jeg føler jeg må ta på meg silke hanskene, for et hvert hjem er jo noe av det mest private man har.

Jeg jobber aktivt nå de neste ukene for å klare å ta igjen dager med sykdom og slik at jeg kan ta meg “fri” med god samvittighet i noen få uker når Lillebror kommer.  Jeg kjører derfor fullt opp nå frem til 29.3 – da går jeg nemlig av i noen få uker med den fysiske jobben min.  Jeg vil oppdatere om hver og vind her inne og bruke tid nå i ukene fremover på å forhåndskrive det som er lagt opp, men noe jobbing på meg de neste 6 ukene da blir det ikke. Det er så rart å sitte å planlegge en hel måned fri, men samtidig litt godt også. Det er mye som MÅ og som SKAL være rett, ryddig og på plass før min fri måned kommer, men samtidig er det bare deilig å ha hendene fulle slik at jeg slipper å føle at tiden nå frem til han kommer står stille! Om 14 dager reiser jeg på min siste jobbtur til Bergen og blir borte et par dager, og det gleder jeg meg ekstremt til! Når jeg kommer hjem derifra har jeg bare et par uker med jobb igjen før jeg trer av og faktisk skal få den lille babisen min ut av magen.. HELT HELT SPRØTT!

Jeg kjører derfor de neste 4 ukene med jobb 15 % på alle mine interiør veiledninger, så står du å ønsker en liten mini makeover, en ny look til hjemmet eller en aldri så liten piff til å få startet på å forme ditt drømmehjem – kontakt meg på [email protected]  så kanskje nettopp DU er den som får ditt hjem perfekt denne våren/ sommeren! Noen ganger når man står fast er alt man trenger et lite dytt, eller hva?

Nå får jeg fortsette å dypdykke meg i jobben, men jeg håper dere har hatt og fortsetter å ha en deilig dag!

0 kommentarer

Siste innlegg