En god start….

Hei og riktig fin FIN 7.mai til deg og dine !

2020 har vært et rart år for MANGE, også for meg. Dette året føler jeg har endret hele samfunnet og en liten del i meg tenker at det også har vært til det bedre!

For meg er det inget ønske å skjule noe, så det er ikke det jeg prøver på med å dele mindre. De som spør skal få svar, så sant spørsmålet er konstruktivt. Jeg har bare lyst til å finne min “greie”naturlig her inne igjen, om dere forstår?

Jeg elsker jo å ta bilder, det er så moro! Så jeg har tenkt å prøve å formidle det jeg liker best her inne via nettopp det. Det er ihvertfall en start – ikke sant?

Spisestuen er ny, og disse stolene er rett og slett MAGISKE. De er en drøm å sitte i, jeg tror faktisk aldri jeg har sittet mer rundt ett bord enn hva vi har den siste tiden. Stolene er nok ekstra gode nettopp pga de høye ryggene som gjør at man kan sette seg godt tilbake og hvile. Når man har middagsgjester eller skal nyte et bedre måltid er det å sitte godt rundt bordet en stor bonus! Man vil jo gjerne bli sittende og mingle, le og spise så lenge man kan !

Idag har jeg dekket bordet litt ekstra, til tross for en helt vanlig torsdag. Er det en ting jeg synes er ekstra stas er det å dekke bordet og samle de jeg er ekstra glad i rundt det med meg.

Og dere…..Endelig er peoner tilbake i blomsterbutikken, en av mine favoritt blomster når sommeren kommer! Det å snitte de og sette de rundt i små vaser er ALLTID like pent synes jeg. For ikke å snakke om levende lys!  Blomster og levende lys er alltid pent uansett hvem tid på året det er <3

Jeg håper deres dag har vært god mot dere, fortsett å nyte den!

0 kommentarer

Siste innlegg