En GOD nyhet!

Julen har kommet seg ordentlig på plass her hjemme nå, og det liker jeg skikkelig godt! Nå går vi jo Desember i møte med stormskritt, og det at julen er på plass hjemme da syne seg er helt tipp-topp! Jeg var på apoteket og kjøpte vitamindråper til Victor Istad, han hater tran så jeg har måttet gå over til alternativ to etter hva helsestasjonen anbefalte. Og rett foran meg så jeg de solgte kongerøkelse, altså !! Det minner meg skikkelig om barndommen og førjulstiden!

Iår har jeg også laget to adventsfat, i kjent “Camilla stil” liker jeg å overdrive, med alt fra julekuler, sløyfer og dilldall- i jula får jeg ikke nok av slik!

Dette er et av fatene jeg har dekorert! Lysene kjøpte jeg på halv pris og pyntet med velour bånd fra KID interiør. Også ELSKER jeg de grønne velur kulene mine, de stod det mer eller mindre mitt navn på, hihi…. 

Idag har jeg også måttet gjerde inn peisen, den lille tøffasen av en liten kæll som cruiser rundt på gulvet her hjemme og skal pelle på absolutt ALT.. Det er bare et spørsmål om til før jeg faktisk må sette alt på stuebordet opp i høyden!  Ingen av mine småtroll før har vært så veldig opptatt av bordpynten, men Victor er så nysgjerrig at han er typen til å ende-vende ALT for å få en titt… Mitt verste mareritt er at ting skal velte over han, at han skal klemme seg , falle ned en trapp eller brenne seg, så her i huset har skal nå stikkontakter, ting med vekt bort, trapp og annet sperres vekk fra han sitt rekkevidde!

Altså verdens kjekkeste lille gullunge! Nå er han rundt bordene her hjemme – hvor blir babyen min av!!!!

 

Dette er altså den rareste lille kællen jeg vet om! Han har så sterk personlighet, og skal (*snufs*) begynne å være TRE dager i uken hos dagmamma fast i et år fra neste måned ! Dypvognen er byttet ut med sportsvogn, sengen er større, han bruker faktisk 86 i tøy og er høyt og lavt hele tiden! Nå sier han mamma, baaaba, her, booo og Nana! Altså lille prinsen min, om 4.5 måned fyller han 1 år!!!

Julestjerne henger så fint i vinduet, de skaper så kos stemning! Også har venninna mi tatt samme i vinduet i hennes del av boligen, så nå er det jul i alle vinduer fra veien!

Også har jeg en liten gledelig nyhet til dere som titter innom her, jeg skal nemlig ha adventskalender her inne i år! Jeg er i ekstase! Det er absolutt ingenting som er mer stas enn å sette litt pris på dere som titter innom, og nå er det tiden på året for det!!

Jeg vil dele mer om dette næremere helgen! Så det er bare å følge med!

Nå skal jeg kjøre å hente Lillemor i barnehagen! Jeg har ordnet pepperkakedeig så er det ei som blir i hundre her i dag så er det henne! Lille gull-jenta mi! Kveld blir det pepperkakebaking med alle barna mine- verdens fineste knippe unger ( i mine øyne)! *smiler*

0 kommentarer

Siste innlegg