En drøm i byen…

God kveld. 

Dagene bare flyr av gårde, jeg vet nesten ikke hvor timene blir av. Nå er det bare snakk om noen dager før jeg får litt mer tid til å jobbe strukturert og sammenhengende på dagtid, gjett om jeg gleder meg!  Småtrolla tar sin tid, det er det ingenting å si på.

Etter at vi fikk vekk barstolene ble det til at vi ønsket å benytte oss av plassen til et kjøkkenbord! Bordet vårt er fra Jysk og har en ileggsplate, noe som gjør at vi enkelt kan få det litt større når vi er fler. Og det sjekke er at til daglig trenger vi ikke mer enn fire stoler rundt og slipper at så mye av gulvplassen forsvinner.

Sofaen vendte vi mot tv´n og stuen ble mye bedre på sekundet! Salongen vår er stor, hele 3.8 m på lengden og sjeselongen er 2 m, dybden er 1 m – så at vi har valgt en enorm sofa er ingen tvil! Vi tilbringer jo ekstremt masse tid hjemme på salongen, så at vi har valgt en stor salong er jeg ekstremt glad for!

Det som er veldig trivelig er at stuen og kjøkkenet er bunnet sammen, så det er alltid sosialt og koselig å stå på kjøkkenøyen å lage mat.

I huset har jeg valgt å ha sorte elementer, og det å blande det litt rustikke sammen med det myke og romantiske føler jeg gir interiøret særpreg!

Her hjemme har jeg kun midnightsblue, jordtoner og pudderrosa, farger jeg føler harmonerer veldig sammen, og som skaper et lunt og lyst utrykk.

Fra stuen og inn på kjøkkenet!

Det at vi har det høyt under taket gjør at rommene automatisk virker mye større, og ved å få inn speil, ha det lyst og enkelt blir det automatisk en mer åpen følelse!

Det jeg elsker ekstra mye her er at det er så lyst! Sollys kan jeg aldri få for mye av! På denne tiden av året er det også deilig å få utnyttet sollyset maks!

Huset ligger for seg selv, med kun 10 minutters gåtur til Fredrikstad sentrum! Utenfor døren har vi en deilig stor hage, stor gårdsplass og absolutt ingen innsyn! Skjermet og rolig, selv om vi bor midt i sentrum!  750 M bort i veien har vi skogen og bingedammen, 15 minutters gåtur lenger går vi på stien opp til skihytten, bjørneparken og de fineste turstiene!

Mitt tips til dere som ønsker å skape en hygge hjemme, er det å skape hygge med bruk av masse deilig og myke tekstiler, levende lys/ duftlys og friske vakre blomster!

Små ting, kan likevel gjøre mye! 

-Skapet på kjøkkenet har jeg kjøpt på Jysk, et skap jeg elsker mer og mer – til tross for at jeg var en SMULE kritisk før vi fikk det opp! 

Om 1 uke er denne karen barnehagegutt! Lille gullet vårt, tenk så fort tiden har gått!

Putehimmel-noe jeg alltid har elsket!

Med en god dose kjærlighet blir det aller fleste hjem – et drømmehjem! For oss- En drøm i byen!

0 kommentarer

Siste innlegg