Det skal feires!

God morgen, og riktig god og fin helg!

Så står 17. mai helga for tur, og jeg må ærlig innrømme at det er skikkelig rart å gå en annerledes 17.mai i vente. For meg har det liksom alltid vært morgentoget med skolen og barnehagen, koldtbord, bytur med is og sukkerspinn, tivoli med gassballonger og gira småtroll…

Iår skal vi feire, men en annerledes 17.mai blir det for oss som resten av landet. Jeg skal lage en deilig frokost med alt det beste vi vet om, Bake STOR kake, mine foreldre skal komme , vi skal til byen å kjøpe is og tusle ned å se på båt-toget! Vi skal spise raklett til middag, kose oss med masse snop og lek! Jeg har bestemt meg for å lage den beste 17.mai noen gang til mine barn! Det fortjener dem, for mine eldste synes det og ikke skulle gå i toget med klassen faktisk er trist. Alternative gjennomtenkte ideer kan bli VELDIG bra de også, selv om det blir litt annerledes.

Idag skal de minste feire litt 17.mai i barnehagen, noe som var stor stas!  Praten gikk i ett om dette hele veien til barnehagen, og koselig var det! Tenk å være liten å begynne å forstå hva som skjer, tenke tanker om ting som gleder de små hjertene, det er koselig det!

Lila har blitt kjempe flink til å perle, hun kan sitte lange å kose seg med nettopp det og lagde stolt matchende armbånd til oss. Mitt står det mamma på, hennes Lila.

Se så nydelig! 

De minste begynner å bli store nå, tenk at det ikke lenger bor noen babyer her hjemme, men små “minimennekser” med så fine personligheter.  Det er så koselig med alderen de beveger seg inn i, nå har minsten også begynt å si noen ord- det er utrolig hvor fort tiden går!

Jeg tenkte å dele 17. mai bordet med dere! Jeg skal gjøre innkjøpet til det allerede idag…. Planene er som vanlig MANGE, det skal ikke finnes tvil på at det er landes nasjonaldag !

Jeg titter innom igjen, med både bakst og borddekking +++ – Vi skrives!

0 kommentarer

Siste innlegg