Derfor ble jeg stille…

God 2.søndag i advent!! 

Ja, nå har det vært litt stille på meg den siste uken, jeg har måttet ta meg et aldri så lite pust i bakken. Jeg vet jeg burde blogget mer, så tro meg – jeg skal gjøre mitt for å ta meg sammen på det punktet. Jeg har mye jeg driver meg om dagen og nettopp derfor har bloggen kommet litt i bakerste rekke..

En person som tar MYE tid av dagene mine, det er han dere ser i vinduet under her….

Tenk at han nå bare er 4 dager fra å runde 8 måneder!  Nå har jeg ingen liten baby lenger, men en ekstremt nydelig liten gutt som utforsker verden og alle mulige kriker og kroker! Jeg vet ikke hvorfor han elsker det sånn, men han ELSKER virkelig å sitte i vinduet å skue ut på alt utenfor. Dere kan tenke dere hvor søtt jeg synes det er når jeg kommer kjørende og det lille hodet titter opp mellom julestjernen og gardinen.

Verdens søteste lille puselank <3

Det er utrolig hvor fort denne baby tiden har gått, for selv om jeg har nytet hvert minutt med denne lille klumpen av en liten gutt, føler jeg likevel at dagene bare har raset av sted! I fjor gikk jeg å ventet, tenkte og fantasert veldig på hvordan livet med Victor skulle bli. Så kom våren og han og nå er julen her igjen- med han!

Men vet dere hva jeg har gjort de siste dagene ? De som følger meg på Instagram og snap har sett at jeg har holdt på med en god del julebakst, og julebakst har det blitt! Jeg har bakt sandnøtter, pepperkaker, kakemenn og pepperkakehus.

I år som i fjor har jeg laget et tak-løst pepperkakehus, av den enkle grunn at jeg vil ha adventslysene der!

Enkelt og utrolig koselig, når pepperkakehuset kommer i hus, ja da er det juletid!

Jeg håper deres uke har vært skikkelig fin, fra og med Imorgen så skal jeg gjøre mitt for å være mer på “plass” … Vi skrives mer da, nå skal jeg lage Club, piske litt krem og se en julefilm!

0 kommentarer

Siste innlegg