Den perfekte Smart Sketcher projektor !

Annonse/Reklame. 

Denne helgen har de eldste barna fått sansen får sin nye smart Sketcher projektor, en kjempe fin tegne projektor som kan overføre bilder de selv har tatt. Ved bruk av smART Sketchers sin unike app har de kunnet overføre bilder fra telefonen sin og over på projektoren. Helt genialt.

Olíver har alltid hatt talent for tegning, han elsker å tegne alt fra portrett til ulike figurer. Denne projektoren har derfor vært helt midt i blinken for han, han lager de flotteste skisser og tegninger.

Ved å sitte i et litt dempet lys blir bildet klart og tydelig, og de mest kompliserte tegninger kan gjennomføres uten noe problem.

-Her lager han et bursdagskort.

Ikke bare er det morsomt å lage ting selv, men når man kan legge det ved en gave er det selvfølgelig ekstra stas.

Om produktet: 

Med smART SKetcher- projektoren lærer barna å tegne skisser og skrivesom proffer ved å tegne de projiserte bildene på et papirark. De vil bli veiledet trinnvis gjennom hele tegneprosessen, noe som vil gjøre det enkelt å mestre selv en krevende tegning. Mål : 

27x20x35 cm 

NB! Produktet er ikke egnet for barn under 3 år, da det inneholder små deler.

Produktet kan kjøpes hos alle toysrus sine butikker og er absolutt en sikker vinner om man har barn som elsker å tegne!

smART Sketcher fra Proxy har i år fått tildelt Årets Art & Crafts leketøy 2018 . 

For mer info om produktet eller kjøp trykk HER. 

Hjemme hos oss ha dette vært et populært produkt som har fått barna vekk fra tv skjermen og frem foran tegneblokken. Dette er rett og slett et produkt barna elsker.

0 kommentarer

Siste innlegg