Baking for liten, og baking for stor.

Hei du deilige lillelørdags-kveld! Her ble det seint idag, for jeg hadde litt jobb jeg måtte ha unna før jeg kunne sarte med peppekakebakingen, men vi rakk det! Altså, jeg blir nesten smårørt, for jeg må ha de fineste jentene i verden! Lila skulle helst sett at vi kunne bake peppekaker natten igjennom, og Mathilde elsket resultatet sitt!

Begge jentene ELSKER baking og at jeg har latt de få bli mye med på kjøkkenet. Den tiden vi bruker sammen på å lage mat, bake, eller spise frokost har blitt veldig spesiell for oss, da er liksom vi så sammensveiset og kan tøyse og prate om ALT!

Lila har fortalt ALT hva hun ønsker seg til JUL, og jeg tror de fleste småbarnsmødre med barn som elsker Frost kjenner igjen ønskene – hun ønsker seg ALT fra dukker, hårbørster, strikker, Leppomade, neglelakk, klær og truser i frost! Iveren og entusiasmen var enorm når ønskene ble sagt høyt! Vel, oppfører hun seg pent og Nissen ser at hun er en snill jente er jeg ikke så usikker på at det ligger noen store ønsker under juletreet i år!

3års alderen er rett og slett helt MAGISK! Jenta har vilje og har en fin liten personlighet, men at hun har et varmt hjerte med mye kjærlighet og omsorg for andre rundt seg er ingen tvil! Jeg blir så stolt at jeg til tider kan sprekke når jeg ser hvor god hun er! Hun er en liten kopi på Mathilde, og at Mathilde er har vokst opp og blitt ei flott jente er absolutt ingen tvil!

Mathilde er Lilas store forbilde, og båndet de knytter er så fint!

Når en pepperkakebaker ….trallalalalaaa.. 

Verdens beste TYKKE peppekaker, laget av to veldig fornøyde jenter!

Årets pepperkaker, neste nå er pepperkakehuset, det gleder jeg meg veldig til å lage i år, dere husker vel det jeg lagde i fjor?

Nei, nå skal jeg straks finne loppekassa, vi sees imorgen! God natt! <3

0 kommentarer

Siste innlegg