Angrepet i søvne!

God kveld kjære lesere, jeg håper dere har hatt en fin dag!

Jeg har fått ekstremt mange spørsmål på salatene mine når jeg deler bilder på story, og nettopp derfor tenkte jeg å dele min favoritt salat med dere idag!

Jeg elsker ferske salater, og eksprimenterer gjerne med ulikt tilbehør ofte! Jeg kan spise salat hele tiden, og bruker det stort sett til absolutt alt jeg serverer eller spiser.

Kylling og mango salat!

Du trenger : 

Mango. 

Tomat. 

Agurk.

Vårløk. 

Salatmix 

Chilli 

Avokado 

Fetaost 

En fersk kylling.  

Skjær alt i terninger og bland dette sammen med saften fra en lime og havsalt. 

Ferdig blandet !

Det som er så godt med denne salaten er at den er litt syrlig, samtidig som den er salt og smaksrik!

Dagen for utenom dette….

-Ellers har dagen idag virkelig bare gått i ett, fra jeg åpnet øynene. I natt holdt Lila et brakende show når hun våknet litt forfjamset og mente håret mitt var en eneste stor edderkopp – jeg ble angrepet i søvne! Haha… Hun fikk ikke sove igjen med det første og holdt showet gående et par timer! Jeg var helt zombie når jeg før halv 7 måtte stå opp for å ordne meg før resten av huset våknet! Jaja, søvn er oppskrytt er det ikke det folk sier? Etter besøk hos barnelege spesialist med Victor fikk nå ENDELIG svar på hva den stygge hosten hans skyldes ! Så nå kan vi endelig ta tilbake nattesøvnen og Victor vil GARANTERT få en mye bedre hverdag! 

Nå venter kveldens late time foran tv-skjermen. Den nye IT har kommet ut og Kim mener den skal bli sett i kveld! Hmmmm, noe sier meg at jeg vil sovne før første kvarter er unnagjort… Baksiden av å bli holdt oppe om natten, samt angrepet i søvne!

Nyt kvelden, så skrives vi!

0 kommentarer

Siste innlegg